امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10) اولين احساسي را که مي‌توانيد به ‌عنوان احساس غالب و حاکم بر احساسات ديگر خود بياد
10) اولين احساسي را که مي‌توانيد به ‌عنوان احساس غالب و حاکم بر احساسات ديگر خود بياد بياوريد، چه احساسي است، ترس ‌يا‌ عشق؟
پاسخ
ترس
من در اکثر روابطم ترس داشتم .همه جا زندگی من ترس بود..
پاسخ
ترس ، من اولين احساس غالب زندگيم ترس بوده و الان هم گاهي وقتها که اميدهايم کمرنگ مي شود ترس بر زندگيم غالب مي شود اما تا به خدا توکل مي کنم و سکان زندگيم را به او مي سپارم آسودگي خيال و آرامش به سراغم مي آيد . 
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
ترس بود همیشه هم ترس بودن ترس از دست دادن ترس از اینکه تنها بشم ترس از اینکه کسی من قبول نداشته باشه ترس از اینده و اینکه کسی نداشته باشم ترس ازاینکه فقیر بمیرم ترس از اینکه مورد توجه قرار نگیرم و همه من تایید نکنن ترس از بدبختی و خیلی مساعل دیگه که باعث شده من به خیلی ها وابسته بشم.وخیلی کارهارو بخاطر این ترس انجام بدهم.
پاسخ
ترس بزرگترين احساس غالب و هميشگي زندگي من بوده است در همه موارد زندگيم ترس رو داشته ام 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  11) رفتارهاي افراطي و تفريطي خودرا دركودكي و نو جواني عنوان كنيد. mahla 3 2,163 2015-01-03، 12:05
آخرین ارسال: ARSAM
  9) آيا احساس مي‌کرديد خلائي در وجود شماست که بايد آن را به کمک کسي يا چيزي و يا رابطه mahla 3 2,035 2014-12-29، 03:08
  7) آيا اولين الگوي فکري را که به آن وابستگي پيـدا کرديد بيـاد داريد؟ mahla 3 2,686 2014-12-29، 02:56
  6) آيا بياد داريد اوليـن رفتار يا رفتارهايي که به آن وابسته شديد چه رفتارهايي بوده اس mahla 4 3,066 2014-12-29، 02:53
  5) آيا بياد داريد اولين رابطه يا روابطي که به آن وابسته شديد، چه روابطي بوده است؟ mahla 4 2,927 2014-12-29، 02:50

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان