امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23) من به خود و دیگران چه وعده هایی دادم؟ آیا به این وعده ها عمل کرده ام؟

23) من به خود و دیگران چه وعده هایی دادم؟ آیا به این وعده ها عمل کرده ام؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
این وعده ها میتواند مادی، معنوی، اجتماعی، احساسی و یا قانونی باشد.
[align=right]آن حس و تصمیم و اراده ای که در یک لحظه وعده و قولی میداد و بعد در شرایط و در مواجه با شهوت همه ی قولها و وعده ها را زیر پا میگذاشت یا فراموش میکرد و یا با آگاهی کامل همه ی آن وعده ها را بی ارزش تلقی میکرد.. آن حس چه بود؟
[align=right]ما فهمیدم به حض پدیده ی ویار و یا وسوسه های شهوانی بطور کلی شیمی مغز ما عوض میشود و ما انسانی متفاوت و شخصیتی دیگر میشویم. آن لحظه ای که شهوت عمل میکرد و ارباب من میشد و برای من تصمیم میگرفت.. آن هزاران باری که به خود قول دادیم دیگر پاک باشیم.. قسم خوردیم، وعده ها دادیم، جریمه تعیین کردیم، حتی فحش و ناسزا به خود دادیم و همه زیر پا گذاشته میشد.. آن لحظه ها همان لحظه های تلخ و تاریک ناتوانی و عجز و غلبه ی شهوت بود و هست. یک جهنم و بردگی به تمام معنا و ما حقیقتا این را نمیخواستیم و نمیخواهیم.
[align=right]خدایا سپاس امروز با برنامه و هوشیاری هستیم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  21) آیا من کارهایی کرده ام که مرا متنفر و غرق در شرم می کرد؟ mehdiast 2 1,836 2016-04-19، 01:32
آخرین ارسال: خورشید
  17) من چه کاری انجام داده ام که نمی خواستم انجام دهم؟ من با چه کسانی معاشرت کرده ام ک mehdiast 2 1,785 2016-04-14، 12:24
  10) آیا من به خود و دیگران از نظر فیزیکی، عاطفی و روحانی آزار رسانده ام؟ mehdiast 3 2,536 2016-04-10، 12:25
  5) آیا من به گونه ای لباس می پوشم که توجه دیگران را جلب کنم؟ mehdiast 2 1,837 2016-04-09، 01:39
  18) آیا من کارهایی کرده ام که وجدان و سرشت پاک من به من میگفت نباید این کار را انجام mehdiast 1 1,272 2015-01-14، 03:56
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان