امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3- چه نوع ارتباطي با خداوند داريد؟

3- چه نوع ارتباطي با خداوند داريد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
ارتباط اولیه من با خداوند ترس و وحشتی بود که از خدا تو درونم کاشته بودند و من از کسانی که ترس دارم فراریم و با خداهم چنین ارتباطی داشتم مانند دزد و پاسبان ترسم بقدری زیاد بود که از جلوی مسجد و امامزاده ها رد نمیشدم. اما قسم بخدارو خوب و با احساس میخوردم و همیشه میگفتم من به خدا ایمان دارم و در باطن چون خدا را وارد زندگیم نمیکردم عمله ابلیس و شیطان شده بودم و همیشه در جاده خاکی . بیراهه گمشده بودم . اما اکنون ارتباط من و خداوند بسیار دلنشین و هر روز دوبار دعا و مراقبه دارم و در هرکاری و فکری او را یاد میکنم و از او کمک خواسته و با راهنما و اهل فن مشورت میکنم و چون فهمیده ام مشکل من نبود خداوند و خلأمعنوی است راه رسیدن به او را فهمیده ام که به خودم که بیمارهستم کمک میکنم و خودم را بخشیده و دوست دارم و عاشق خودم شده و به خودم شرایط را آماده کرده و به اندازه یک بیمار کمک میکنم و خودم را ستایش میکنم که معجزه قرن هستم و تحت سرپرستی خداوند مهربان بودن لذت خاصی دارد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  25- در حال حاضر درك شما از خداوند چيست؟ mehdiast 1 2,615 2014-04-15، 10:09
آخرین ارسال: شاپور الف
  24- آيا خداوند را در زندگي خود كنار گذاشته‌ايد يا گذاشته بوديد؟ mehdiast 1 3,600 2014-04-15، 10:08
  21- آیا مي‌توانيد ليست چيزهايي را كه مي‌خواهيد به خداوند بسپاريد را بنويسيد؟ mehdiast 1 1,306 2014-04-15، 10:04
  20- اكنون احساس و برداشت شما از اينكه اراده و زندگي شما توسط خداوند گردانده مي‌شود، چ mehdiast 1 1,178 2014-04-09، 11:48
  19- ارتباط شما در گذشته با خداوند چگونه بوده و اكنون چگونه است؟ mehdiast 1 1,230 2014-04-09، 11:47

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان