امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7- آيا نتيجه‌ي اعمال خود را خودتان تعيين مي‌كنيد، يا به خدا سپرده‌ايد؟

7- آيا نتيجه‌ي اعمال خود را خودتان تعيين مي‌كنيد، يا به خدا سپرده‌ايد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
من در اثر مقایسه هایی که میشدم سعی میکردم کارها را طبق خواست و نظر والدین و اطرافیان انجام دهم و آنها هرگز اجازه ندادند من کوچکترین اشتباهی بکنم و هیچ گذشتی هم نمیکردند. بمرور فردی کمالطلب و ایده آلیست شدم و اشتباه کردن در اصول من کاملا ممنوع بود و هرکاری میکردم به هر وسیله و عنوان حتی با دعا نویسی و رشوه دادن با نذر کردن باید نتیجه همانی بود که من میخواستم و این حساسیت بقدری در من قوی شد که به فرزندانم هم انتقال دادم و هرگز خطا و اشتباهاتشان را نبخشیدم و بشدت تنبی کردم و وقتی به این قدم رسیدم متوجه شدم که اگر خواست و نتیجه ویرانگر خودم را رها کنم و بگذارم خداوند برای من نتیجه خواست خودش را دارد و اگر من فقط وظایف و مسئولیت خودم را انجام بدهم مطمئن هستم که نتیج معجزه گونه خواهم داشت. من در این مدت 16 سال معجزاتی دیده ام که فقط نتیجه ی خواست خداوند می باشد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  22- مي‌توانيد اعمالي را كه پس گرفته‌ايد و خودتان آن‌را انجام داده‌ايد و نتايج آنرا بن mehdiast 1 1,122 2014-04-15، 10:05
آخرین ارسال: شاپور الف
  15- تاكنون چه چيزهايي را به خداوند سپرده‌ايد و چه نتيجه‌اي گرفته‌ايد؟ mehdiast 1 1,006 2014-04-09، 11:30
  14- آيا تمايل داريد زندگي خود را به خداوند بسپاريد و يا واگذار كنيد؟ mehdiast 1 1,019 2014-04-09، 11:29
  8- اگر در اين سپردن نتيجه‌ي دلخواه شما گرفته نشود، چه احساسي خواهيد داشت؟ mehdiast 1 1,028 2014-04-09، 11:17
  1- آيا به خداوند و یا نیروی برتر اعتماد داريد كه مي‌خواهيد زندگي خودتان را به او بسپا mehdiast 1 912 2014-04-09، 11:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان