امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20 آبان
ترسي بزرگ از اشتباه كردن را رشد دادم و مسلما بنظر مي رسيد اين ترس هر نتيجه ممكني را تحت الشعاعقرار ميدهد . زيرا غالبا اشتباهات به طغياني از ناسزا و اتهام از سوي الكلي و در نهايت از جانب خودم منجر ميشد . اعتماد به نفس من كم ميشد زيرا جزئي ترين خطا بسيار بزرگ بنظر ميرسيد و من نمي توانستم آنرا رها كنم . بنابراين روع به پوشاندن و عقلاني نشان دادن خطاهايم كردم و با نا اميدي تظاهر به خويشتن داري ميكردم . در الانان ياد گرفتم ديوارهاي محكمي را كه ظاهرا كامل هستند ، خراب كنم و با صداقت خطاها را پذيرفته و خود را براي رشد كردن اماده سازم . در قدم دهم به فهرست برداري از خود ادامه داده و هر وقت اشتباهي مرتكب ميشوم فورا آنرا مي پذيرم زيرا اين تلاش روزانه من براي صادق بودن است گاهي اوقات اين مسئله مرا سر در گم ميسازد . اما ميدانم كه وقتي حقيقت را ميگويم از نگه داشته شدن چرخه ايكه مرا به گذشته باز ميگرداند رها ميشوم . همچنانكه مارك تواين ميگويد "اگرشما حقيقت را بگوييد ، مجبور نيستيد هيچ چيز ديگري را به ياد اوريد .

ياد اوري امروز

..............احتمالا من در هر روز از زندگيم در پاره اي مورد اشتباه خواهم كرد . اگر به اين اشتباهات به عنوان قصور شخصي نگاه كرده و يا وانمود كنم كه هيچ اشتباهي رخ نداده است . زندگيم را غير قابل كنترل خواهم ساخت . وقتي كه تلاش براي كامل بودن را متوقف نموده و هرگاه اشتباهي كردم انرا بپذيرم از احساس گناه و شرمندگي رها ميشوم و اين عاملي براي خوشحالي من است "كمك كن تا خطاهايت را پيدا كني و بپذيري،نه به اين دليل كه اهميت دارند،بلكه بعنوان يك تغيير براي شروعي جديد"
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  24 آبان MOZHGAN 0 961 2014-10-31، 11:52
آخرین ارسال: MOZHGAN
  23 آبان MOZHGAN 0 914 2014-10-31، 11:50
  22 آبان MOZHGAN 0 913 2014-10-31، 11:48
  21 آبان MOZHGAN 0 876 2014-10-31، 11:46
  1 آبان mahla 0 829 2014-02-03، 09:52