موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
------------------------------------------------------------------------------
بشتر وقتها برای مخفی نگه داشتن ترسهایم
ماسک میزنم که عین خیالم نیست
کنترل میکنم خودم و دیگران را تا ترسهام رو نشود
تهدید میکنم حمله میکنم دست پیش میگیرم(فرار به جلو)
روبرو نمیشوم
خودمو به اون راه میزنم
ناصادقی میکنم
در مجموع این طور که من فهمیدم در تمام قسمتهائی که من از نقص ترس استفاده میکنم تمام نقصهای دیگرم بصورت قوی فعال میشوند
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
اندیشه امروز بیست و سوم دیماه (a day at a time )
اعتیاد من چون یک سارق به صورتهای مختلف مرا مورد سرقت قرار داد . نه تنها پول ، دارایی و سایر مادیات را از من ربود بلکه شخصیت و احترام مرا نیز از من گرفت . چیزی که در نتیجه فقدان آن افراد فامیل و دوستان من نیز مورد آزار و اذیت قرار گرفتند .
اعتیاد مانع از آن بود که با وجود خود به مثابه یک انسان برخورد داشته باشم . برخوردی که شایسته یک انسان است . در مقایسه با گذشته من امروز قادرم که با یک عشق و احترام حقیقی با خود برخورد نمایم .
گاهی احساس می کنم بیش از نیاز خود به خود محبت می شود بنابراین این عشق و محبت را به دیگران در گروه منتقل می کنم همانگونه که آنها در روزهای اول با من کردند .
آیا خداوند را بخاطر راه یافتن به برنامه ای که انسانها را از طریق عشق و محبت درمان می کند سپاسگزار هستم ؟
زمانیکه احساس می کنم کسی مرا دوست دارد و برای من اهمیت قائل می شود این فکر در من قوت می گیرد که حتما شایستگی این محبت و دوستی رادارم .
آیا من می توانم که در نهایت صداقت این عشق و محبت را پذیرفته و آنرا به دیگران منتقل کنم ؟
تشکر و سپاس خداوندی را که به خاطر روش جدید زندگی که مولد چنان عشق و محبتی است که در سایه آن ما قادر به دوست داشتن خود می باشیم .
" دوستی و محبت دیگران مرا به با ارزش بودن خود متقاعد می کند "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت http://forum.banianbehboodi.ir/ مجاز می باشد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
23 دي روز به روز
آموزش و خطاب اصول برنامهخودیاری روي خودشناسي تأكيد دارد. پي ميبرم كه هويت و شخصيت و نقش اصلم روي وقايع و ظرفيت و تكليفم در اين جهان درچيست؟ امروز ميدانم كه من آنقدر خوب و يا آن قدر بد نيستم. امروز انساني هستم مثل سايرين با نقاط مشترك و يا شخصیت خاص خودم. امروز به دنبال اشتباهات گذشتهام هستم، تا از آنها تجربه كسب كنم. به خودم اجازه خطا و اشتباه را داده و اگر در اثر اين اشتباهات به كسي صدمه و خسارت وارد شود سعي كنم در اوّلين فرصت آنرا جبران كنم. امروز آموختهام كه توجيه و تبرئه كردن خودم باعث ميشود، كه باز مثل گذشته در همه موارد حق را به خودم داده و زندگي ديگران را به مخاطره بيندازم. خداوندا: به من شهامتي عطا كن تا با نوشتن ترازنامهام، خود واقعيم را بشناسم و بدانم چگونه موجودي هستم تا در جهت تصحيح نواقص شخصيتم جايگزيني مناسبي انجام دهم. خداوندا: به من شجاعتي عطا كن تا درصدد پنهان كردن نواقص خود نباشم.
با خودشناسي به بهبودي ميرسيم!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم