امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21 اذر روز به روز 365 روز
21 آذر
براي كينه‌جويي و حسادت دلايل بي‌شماري وجود دارد كه همه‌ی آن‌ها مثلاً قابل توجيه هستند. اين را بدانيم كه همه‌ی امور باعث رضايت و خوشایند ما نيستند. بعضي شرايط و عملكردها به ما برمي‌خورد و يا خلأهاي ما را فعال مي‌كنند. امروز مي‌دانم كه با كينه‌ورزي و حسادت، خودم را به راحتي در اختيار عملكرد و داشته‌های ديگران قرار مي‌دهم و مسلماً حالم بد خواهد شد. تحت هر شرايط و بي‌مهري که نسبت به ما می‌شود، مي‌توانيم فقط به خاطر حال و وضع خودمان هم كه شده است، فكر و ذهن خودمان را از اسارت رفتار و داشته‌های ديگران خلاص كنيم. بیماری من روی حسرت کشیدن و غبطه خوردن و بزرگ‌کردن داشته‌ها و امکانات و طریقه‌ی زندگی دیگران تنظیم شده است. امروز برای رفاه و آرامشم به من پيشنهاد صلح و بخشيدن مي‌شود. بخشیدن یک حرکت انسانی است که برخلاف عقیده و برداشت دیگران در زندگی من معجزه کرده است. مسلماً بخشيدن ديگران شيرين و لذت بخش است، ولي قسمت مهم آن را نباید فراموش كنيم. با بخشيدن ديگران درون خود را از كينه و نفرت تخليه مي‌كنيم، كه باعث حال خوبي خودمان مي‌شود.
بخشيدن ديگران بخشيدن خود است!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان