امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20-آیا در برابر اعمال افراد دیگر احساس مسئولیت می کنم ؟ ((سئوالاتی در مورد علت
20-آیا در برابر اعمال افراد دیگر احساس مسئولیت می کنم ؟
((سئوالاتی در مورد علت
پاسخ
بله گاهی کم میارم میدونم که نباید این جوری باشم

تو برنامه یاد گرفتم که من مسوول رفتارهای بیمارم نیستم اما هنوزم گاهی رفتارش یا و..........

من در مقابل دیگران شرمزده میکنه حس این که مسوول این رفتارش من هستم ولی خب خوشحالم

چون قبلا همیشه این حس وداشتم ولی الان فقط گاهی بروز میکنه واین یعنی که من قدمم وبرداشتم ودارم تو مسیر درست

حرکت میکنم.

خدایا سپاس
پاسخ
بله هنوز گاهی وقتها این حس سراغم میاد وتازمانی که عاجز نباشم وسعی در تغییر دیگران داشته باشم ودایم فکر میکنم مسوولیت پذیر هستم بیش از حد توانم کاری را به عهده می گیرم وقتی ترس از قضاوت در من باشد مسوولیت پذیری از حد کنترل خارج می شود
پاسخ

بیشتر اوقات اینگونه هست و همین امر باعث می شود زیادی دیگران را کنترل کنم و اشتباه دیگران را به خودم نسبت دهم و در دم حال خودم را خراب کنم

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6-آیا سعی می کردم چیزی را اصلاح کنم به دلیل اینکه نگران یا وحشت زده بودم ؟ (سئوالاتی sadaf 4 3,525 2020-02-08، 05:13
آخرین ارسال: soha
  16-آخرین باری که کار خوشحال کننده ای انجام دادم چه زمانی بود ؟ ((سئوالاتی در مورد غیر sadaf 4 3,423 2016-01-27، 05:32
آخرین ارسال: آسمانی
  25-آیا این مساله مرا از مراقبت کردن از خودم باز می دارد ؟ (سئوالاتی در مورد کنترل ) sadaf 3 2,795 2016-01-27، 05:04
آخرین ارسال: آسمانی
  28-آیا سعی می کنم به جای کار بر روی برنامه معتاد ، روی برنامه خودم کارکنم ؟ سئوالاتی sadaf 2 3,122 2016-01-05، 09:07
آخرین ارسال: saray
  18-آیا می پذیرم که اعتیاد یک بیماری است ؟ ((سئوالاتی در مورد علت sadaf 4 4,660 2016-01-05، 08:59
آخرین ارسال: saray

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان