امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2) آيا بياد داريد اولين کسي يا کساني که به آنهـا وابسته شديد چه کسي يا کساني بوده‌اند
2) آيا بياد داريد اولين کسي يا کساني که به آنهـا وابسته شديد چه کسي يا کساني بوده‌اند؟
پاسخ
چون من وقتی بدنیا امدم نیازهای من اوتوماتیک وار توسط والدینم براورده میشد انها اولین کسانی بودند که من شدیدا به انها وابسته بودم۰البته این فقط به این دلیل نبود که انها یا خودم را دوست داشتم بلکه بخاطر ترس بود۰من همیشه وابستگیهایم ریشه در ترسهایم داشته است۰
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
وابستگی همیشه در زندگی من وجود داشته از زمان کودکی‌ام وابستگی شدید به پدر و مادر داشتم در مرحله بعد که مرحله اول جدایی از خانواده بود موقعی بود که می خواستم به مدرسه بروم و پس از پذیرفتن جدایی از پدر و مادر در ساعاتی از روز من معلم کلاس اولم را جایگزین انها کردم و بصورتی وابسته او شدم که ارزو می کردم سال بعد او باز هم معلمم باشد و در واقع در ذهنم او اسطوره من شده بود و در سال بعد که او دیگر معلم من نبود خلا و کمبود زیادی را احساس می کردم ۰
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
پدر ومادرم.....
پاسخ
من کلا از بچگی به همه چیز خیلی زود وابسته میشدم من اول های زندگیم که بچه بودم به مادربزرگم وخانه مادربزرگم وابسته بودم همیشه میترسیدم مادربزرگم بمیره واین خیلی من اذیت میکرد حتی بعضی وقت ها براش گریه میکردم بعدا من به پدرمادرم وابسته بودم که همین الان هم ادامه داره من به دوستان بیرون از خانه وابسته شدم که باعث شد همیشه بیشتر بیرون از خانه باشم تا درون خانه که باعث شد به خلاف ودرس نخواندن وخیلی مساعل دیگه برسه..من همیشه ترس از تنهای داشته که هنوز هم تنهام.

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  24) آيا در مورد چيزي‌هايي كه بدان وابسته‌ايد حق انتخاب داريد؟ اگر داريد توضيح دهيد و mahla 2 2,517 2021-03-10، 11:13
آخرین ارسال: asghar6209694608
  14) چه وقت و کجا متوجه شديد که به چيزي وابستگي پيدا کرده‌ايد؟ mahla 5 5,130 2016-03-27، 01:25
آخرین ارسال: خورشید
  19) مفهوم اجبار در رفتاري كه به آن وابسته‌ايد، براي شما چيست؟ آيا رفتارهاي شما هميشه mahla 2 3,017 2015-01-03، 12:37
آخرین ارسال: ARSAM
  10) اولين احساسي را که مي‌توانيد به ‌عنوان احساس غالب و حاکم بر احساسات ديگر خود بياد mahla 4 2,605 2014-12-30، 12:56
آخرین ارسال: Rzh
  7) آيا اولين الگوي فکري را که به آن وابستگي پيـدا کرديد بيـاد داريد؟ mahla 3 2,677 2014-12-29، 02:56
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان