[bgcolor=#FFFFE0]اگه شما به طور مداوم بخواین رفتار مردم رو سبک .سنگین کنین ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]فرصتی برای دوست داشتنشون پیدا نخواهید کرد [/bgcolor]
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟Д Ŧ Ŀ ã s
[bgcolor=#ffffe0]دوسنی[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] مرهمی بر دردها و غصه های ما هست ..سختی هارو برای ما آسون میکنه[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]..فشارهای روحی رو تخلیه میکنه [/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]پناهگاهی هست برای مصیبت ها و رنجهای ما ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]مشاوری برای تردید ها و روشنی بخش افکار مون [/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]تو بهترین دوست من برای همیشه خواهی بود و ما همیشه با هم خواهیم بود[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] و جدا نمیشیم واگه تو قبل از من از دنیا بری[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] از خدا میخوام تو بهشت یه اتاق دو نفره واسه ما نگه داره[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]زندگی و عشق مثل هم هسنن..همیشه راحت نیستن و همیشه شادی به همراه ندارن [/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]..ولی وقتی ما نمیتونیم از زندگی هیچوقت دست بکشیم ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]پس چرا از عشق دست بکشیم؟؟[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]ما همیشه کسی رو احتیاج داریم که بتونیم بهش پناه بیاریم ..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]کسی که به هیچ چشمداشتی همیشه با ما میمونه[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]پس وقتی از همه جا نا امید شدی و احتیاج به نیرویی داشتی که بهت کمک کنه که [/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]بتونی ادامه بدی..[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]من هستم و بهت کمک میکنم و دستت رو خواهم گرفت[/bgcolor]