موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
1) اولین خاطره جنسی من چیست؟ آیا این رابطه جنسی اجباری ومنحرف بود؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 146
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
242
به نام ویاد خدا میخواهم تجربیاتم درsaدراختیاردوستان قرار بدهم.
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
من هر وقت به اینجا میام واقعا میمونم که ایا باید به سوالات خیلی علنی وروشن جواب بدم یا اینکه نه لازم نیست.مثله حتما لازمه بگم اولین خاطره من در کجا وچه زمانی شروع شد یا نه ایا اصول انجمن باید در اینجا اجرا بشه یانه گمنامی در این مکان هستش یا نه واقعا که من نمی دونم وواقعا عواقب اینکه بعد از کار کرد سوالات چه به سر من میاد واقعا حیران هستم.لطفا راهنمایی کنید که اینجا امنیت داره یا نه
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
سلام دوست عزیزم
این سوال به ما میخواهد بگوید که شهوت فقط برون ریزی نیست و دامنه اش خیلی وسیعتر از این خرفهاست.این موضوع رو از سجاد سوال کن چون تجربه اس ای او از من خیلی بیشتره.اما کلا جوابها باید طوری باشه که باعث تخریک خودت یا بقیه نشه و بهت صدمه ای نزنه و حتما با راهنمات مشورت کن عزیزم.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 146
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
242
2015-08-23، 01:45
(آخرین ویرایش: 2015-08-23، 01:45 ، توسط ARSAM.)
دوست عزیز بعضی از مشارکت شخصیه وفقط مال خودم هستند وباید به راهنما گفته بشه..دوست عزیز این سوال اگه خوب متوجه بشی گفته خاطره یکم روی این سوال فکر بکن یعنی چه......
«خدا با ماست»
ممنونم از شما دوستان گرامی.اما واقعاسوالاتش یک کمی مبهمه وسنگینه انشاءالله که بتونم بفهممش وکارشون کنم
اولین تجربیات من این بود که شنیدم چیزهایی هست که حرف زدن درباره اونها ممنوعه. من یاد گرفتم که مخفیانه درباره این مسایل فکر کنم و یه بایگانی مخفی ذهنی درست کردم.