امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
خواستهها
|
موضوعها: 673
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
456
[bgcolor=#ffffe0]سفره ای که در آن مهر و محبت پخش می کنند[/bgcolor]
[bgcolor=#E6E6FA]و خدا بنده نواز است. بزرگ است، آنقدر که دلم را غرق نور می کند.[/bgcolor]
[bgcolor=#E6E6FA]لبخند همه ی شما را از خدا آرزو می کنم.[/bgcolor]
[bgcolor=#E6E6FA]یادتان نرود،[/bgcolor]
[bgcolor=#E6E6FA]پشت بند همه ی آرزوها بنویسید،[/bgcolor]
[bgcolor=#E6E6FA]اگر صلاح می دانی.[/bgcolor]
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
اعتبار:
456
اعتبار:
456
[bgcolor=#E6E6FA]دنبال چه سبک زندگی اي هستم؟[/bgcolor]
[bgcolor=#fff0f5]میتوانیم با داشتن تصویر واضحی از موقعیتی که سعی داریم به آن برسیم از «صدای درونی» برای پیداکردن مسیرمان بهره بگیریم.[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]با یادگیری شناسایی صدا و گوشسپردن به نصایحش، خیلی زود وارد داستان موفقیت بعدی میشویم و ضمانت الهامبخشی بعدی را برای برنامهی خارقالعاده «شاد بودن» فراهم میآورد. آیا «برنامه» مسئول موفقیت ماست؟[/bgcolor]
[bgcolor=#fff0f5]موفقیت در نتیجهی آمادگی شخص برای دریافت الهام و آنگاه تمایل توجه به آن و انجام آنچه میگوید بهدست میآید. من آموختهام که قبلِ گرفتن تصمیمات بزرگ باید ابتدا تصویری واضح در ذهن داشته باشم و نتایجی را که در جستوجوش هستم روی کاغذ پیاده کنم.[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]دنبال چه سبک زندگییی هستم؟ دلم میخواهد در چه نوع خانهای زندگی کنم؟ میخواهم چه نوع روابطی با اعضای خانوادهام داشته باشم؟ دوست دارم چه نوع دوستانی داشته باشم؟[/bgcolor][bgcolor=#fff0f5]من با جزییات به این سوالات جواب میدهم و در واقع جوابها را روی کاغذ میآورم. آنگاه در جستوجوِِ الهاماتی برای هدایتم برمیآیم. آن هنگام است که آمادهی شنیدن و در نظر گرفتن نصایح شخصی دیگر میشوم.[/bgcolor]
اعتبار:
456
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان