امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حكمت
[bgcolor=#fff0f5]فرق بین انسان دانا و انسان نادان در واكنشی است كه به دانسته های خود نشان می دهند. دانا بر [/bgcolor]

[bgcolor=#fff0f5]اساس آنچه می شنود عمل می كند و نادان می داند و عمل نمی كند.((جان ماكسول))  [/bgcolor]
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s[تصویر:  91.gif]

[تصویر:  78.gif]

پاسخ
[bgcolor=#FFFFE0]ما كمتر به یاد می آوریم كه معلم ما به ما چه آموخته، اما كمتر از یاد می بریم كه ما را چقدر

دوست داشته است.((جان ماكسول)) [/bgcolor]

پاسخ
[bgcolor=#F0FFF0]پیش از درك و فهم درس، انسان به علاقه و توجه معلم توجه می كند. مدتها می گذرد و آموخته

ها از یاد می روند، اما احساس خوشایند ناشی از پذیرش و تایید از یاد نمی رود.((جان ماكسول))   [/bgcolor]

پاسخ
[bgcolor=#FFFFE0]بیش از نیمی از نگرانیهای دنیا را كسانی به وجود می آورند كه سعی دارند پیش از شناخت [/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]حقیقی مشكل و كسب دانستنیهای كافی نسبت به رفع آن با مشكل برخورد كرده و آن را حل [/bgcolor]

[bgcolor=#FFFFE0]نمایند.((هربرت هاكز))   [/bgcolor]

پاسخ
[bgcolor=#F0F8FF]گر شخصی وقت خود را به روش علمی و كاملاً بیطرفانه و بی غرض صرف به دست آوردن

حقیقت كند نگرانیش در اثر اطلاع یافتن بر حقایق موجود از میان خواهد رفت.((دیل كارنگی))   [/bgcolor]

پاسخ
[bgcolor=#FFF0F5]به من آموخته اند كه برای ماه گذشته و شیر ریخته شیون نكنم.((جورج پنجم))   [/bgcolor]

پاسخ
[bgcolor=#000080]الهی به كرم و دانش خود به من نیرو و شجاعتی هدیه كن كه توانایی هر آنچه را كه تغییر پذیر است داشته باشم و علم و دانشی برای فرق گذاشتن بین چیزهایی كه تغییرپذیر و چیزهایی كه غیر قابل تغییرند و باید آنها را به همان شكلی كه هستند پذیرفت[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0].((یبوهر))   [/bgcolor]

پاسخ
[bgcolor=#000080]من دانش و هنری ندارم، تنها هنر من این است كه مانند مادرم فن قابلگی می دانم، با این تفاوت كه مادرم زنها را در وضع حمل مدد می كرد و من، عقلها و ذهنها را مدد می كنم كه زاینده شوند؛ یعنی علمی كه در نهاد ایشان هست پیدا شود و به آن آگاه گردند[/bgcolor].[bgcolor=#ffffe0]((سقراط))   [/bgcolor]

پاسخ
هرگز دری را نزن، مگر اینكه بدانی در آن سویش چه می گذرد.

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان