امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21) آیا من کارهایی کرده ام که مرا متنفر و غرق در شرم می کرد؟

21) آیا من کارهایی کرده ام که مرا متنفر و غرق در شرم می کرد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
یکی از دلایل رسیدن به عجز ما همین بوده. ما به حد تنفر و بیزاری از خودمان و کردارمان رسیده بودیم. بعضی از ماه صدها راه را برای رهایی از این احساس تنفر و گناه رفتیم و بعضی آنقدر نتیجه نگرفتیم که میخواستیم دست به خودکشی بزنیم.
[align=right]ما در رنجی بزرگ بودیم. در خفقانی تلخ. تنفر از خودمان و شرم از رفتارهایمان. احساس میکردیم لایق زندگی هم نیستیم.
[align=right]بعضی هم سالهای فرار از این احساس را به دوش کشیدیم ولی بالاخره طاقت نیاوردیم و بریدیم.
[align=right]همه ی آن رنجها در واقع پله هایی شد تا به عجز نزدیک شویم. و امروز این عجز سرمایه ی ماست
پاسخ
من به خاطر طرز فکر غلطی که در مورد دیگران داشتم احساس خجالت می کردم. اگه کسی به هر دلیلی به من توجه می کرد من در موردش منفی بافی می کردم و نمی توانستم احساس دیگران را بفهمم. من همه را جنسی می دیدم. اینقدر این طرز فکر انحرافی در من پیشرفت که رفتار هر غریب و آشنایی را جنسی تلقی می کردم. توی چشم هیچکس جرات نگاه کردن نداشتم مبادا افکارم را بخواند. من از اینکه سکس اولویت اول زندگی من باشد خجالت زده هستم . ولی قدرتی هم برای تغییر این وضعیت ندارم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  17) من چه کاری انجام داده ام که نمی خواستم انجام دهم؟ من با چه کسانی معاشرت کرده ام ک mehdiast 2 1,785 2016-04-14، 12:24
آخرین ارسال: خورشید
  36) ایا من دستگیر شده ام ؟ ایا برای کارهایی که انجام داده ام ممکن بود دستگیر شوم ؟ ای mehdiast 1 1,703 2015-01-18، 01:05
آخرین ارسال: ARSAM
  18) آیا من کارهایی کرده ام که وجدان و سرشت پاک من به من میگفت نباید این کار را انجام mehdiast 1 1,272 2015-01-14، 03:56
  23) من به خود و دیگران چه وعده هایی دادم؟ آیا به این وعده ها عمل کرده ام؟ mehdiast 1 1,284 2015-01-14، 03:54
  15) آیا من در حین رانندگی استمناء کرده ام؟ آیا من در ملاء عام شهوت کرده ام؟ mehdiast 1 1,414 2015-01-14، 03:46

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان