امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8) آیا من از حالت اوج رابطه جنسی و عاشقانه برای پنهان کردن احساساتم استفاده میکنم؟

8) آیا من از حالت اوج رابطه جنسی و عاشقانه برای پنهان کردن احساساتم استفاده میکنم؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
توضیح دوست بهبودی:
[align=right][align=right]تا به حال درک کردیم که اکثریت روابط جنسی و عاطفی ما صرفا برای پناه بردن به یک پناهگاه امن از دست احساسات ناخوشایند و تنهایی بود. حال به اوج این روابط میرسیم.. یعنی همان نقطه ی افراط و شدت بخشیدن به روابط برای غرق شدن و فراموشی مشکلات و واقعیتهای زندگی.
[align=right]این سوال میخواهد شما را باخبر کند که تا کجا پیش رفته اید؟ از دست چه مشکلات و احساساتی به شهوت و یا روابط عاطفی پناه بردید؟ برای نمونه
[align=right]وقتی شکست در مسائل مادی خوردید - یا عزیزی را از دست داده اید - یا احساس ناامنی و شکست عاطفی داشتید و ...
[align=right]آیا در این شرایط به شهوت و روابط عاطفی بعدی و یا اوج دادن به همان روابط استفاده میکردید؟ تا واقعیتها و مشکلات را بجای بررسی و حل کردن فراموش کنید؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  28)ایا شهوت من باعث مختل کردن روابط ارزشمند من با شخص مورد نظر .چه مورد شهوت من بوده mehdiast 2 2,241 2016-05-01، 12:20
آخرین ارسال: خورشید
  24) چند بار تلاشهای من برای ترک با شکست روبرو شد؟ وقتی شکست میخوردم چه اتفاقی می افتا mehdiast 3 1,860 2016-04-25، 11:51
  14) آیا من زمانهای طولانی پوچی را با تصاویر سکسی، رمان عاشقانه ویا رابطه ام در آن زما mehdiast 2 3,949 2016-04-13، 12:38
  4) آیا تصویرسازی و خیالپردازی عاشقانه و جنسی، زمان زیادی از وقت مرا به خود اختصاص می mehdiast 2 2,669 2016-04-10، 12:08
  3) چه زمانی استمناء را کشف کردم؟ آیا استمناء برای من اجباری و مکرر شد؟ mehdiast 3 2,413 2016-04-09، 03:25

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان