امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. اگر نظرتان مثبت است، آيا مي‌توانيد از علائم و نشانه‌هايي نام ببريد كه دلالت بر اعت
2. اگر نظرتان مثبت است، آيا مي‌توانيد از علائم و نشانه‌هايي نام ببريد كه دلالت بر اعتقاد شما داشته باشد؟
پاسخ
من که اسیر دست نیروهای برتر منفی بودم و در دستان قدرتمندشان جان میکندم و امکان رهایی و جدایی و نجات هم نداشتم و بابت رضایتشان هم همه چیزهای باارزشم را مانند جوانی و ارزشهای انسانی و احساسی و عاطفی و فیزیکی و مال و منالم را بخاطر حفظ کردن این نیروهای برتر از دست دادم و در نهایت با چند اعتیاد و وابستگی خطرناک و هموابستگی های دردناک و چند سرطان فعال و مرگبار مانند سرطان استخوان و پروستات و پستان و غده برزگی داخل شکمم، در انتظار هیولای مرگ بودم و آنقدر زندگیم و عقلم آشفته و بیشعور و احمق بودم که دوبار به اعضای خانواده ام مرگ موش خوراندم و عاقبت از روی ترس از مردن در یک حالت زانو زدم و از قدرت برتری که در انجمن خودیاری از ان و کمکش به هرکسی منم هم از این نیروی برتر تقاضای کمک و پاکی برای یک ماه باقی مانده از عمرم و تحمل درد و عذاب بیماری سرطان شدم. من طبق سفارش و تجربه دوستان بهبودی از روش فقط برای امروز استفاده کردم و در هر روز با دعا و مراقبه از او تقاضای کمک کردم و اکنون نشانه این ارتباط معنوی و روحانی برای من هرروز با باز شدن چشمانم در حالت مراقبه و دعای آرامش و قدم سوم هستم و روزم را آغاز میکنم و مدت این هفده سال نشانه از معجزه و حضور خداوند به عنوان نیروی برتر از خودم در زندگیم است...  
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  20. آيا مي‌توانيد تشخيص دهيد كه اصول خودیاری اين برنامه، یک برنامه‌ي مذهبي نيست؟ mehdiast 1 1,401 2014-12-26، 02:20
آخرین ارسال: شاپور الف
  13. چه صدماتي زده اید آیا مي‌توانيد آنها را ليست كنيد؟ mehdiast 1 1,751 2014-12-26، 02:00
  10. آيا مي‌توانيد بغير از ديوانگي به رفتار با خود نام ديگري بگذاريد؟ mehdiast 1 1,538 2014-12-26، 12:19
  9. آيا مي‌توانيد نيروهاي برتري كه بر شما تسلط داشتند را بشناسيد؟ mehdiast 1 1,368 2014-12-26، 12:16
  8. آيا مي‌توانيد تصور كنيد او كيست و چگونه مي‌تواند به شما كمك كند، تا از این بیماری mehdiast 1 1,496 2014-12-26، 12:13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان