امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. چگونه اختيار زندگي و اراده‌ي خودرا از دست داديد؟
3. چگونه اختيار زندگي و اراده‌ي خودرا از دست داديد؟
پاسخ
با شروع درد و از کار افتادگی و خراب شدن اوضاع کاری و مالی در قسمت روابط عمومی هم اثرخودش را گذاشت و من با این همه تلاش بالاخره متوجه شدم که بیماری سرطان گرفتم و از وقتی این موضوع را فهمیدم همه امیدم را از دست دادم و خصوصاً وقتی متوجه شدم بیشتر از شش ماه دیگر زنده نیستم، تمام مکانیزم احساسی و روانی و تفکراتم به هم ریخت و در عرض پنج ماه به اندازه کافی دست به خلاف و کارهای احمقانه و خطرناک مانند خوراندن مرگ موش به اعضای خانواده و خودم در طی دوبار نشان دهنده عدم کارآیی مناسب مغزم و خارج شدن اختیاراتم از دست و مسلط شدن بیماری ناامیدی و افسردگی مزمن، قابلیت پدری و همسری و مراقبت ومواظبت از خودم را مخدوش و تخریب کرد. من بقدری ناامید شده بودم که میخواستم دست به هرکاری که کله خرابم تشخیص میداد بزنم. من وقتی اختیار خودم را از دست دادم، ترس از مردن و آوارگی همسر و فرزندانم را سناریو سازی کردم و از روی بدبختی میخواستم آنها را که بیگناه بودند، از بین ببرم. خودمحوری من از روی اراده پوشالی و بیمارمن سرچشمه گرفت و من بجای ارتباط و دعا همان کارهای از روی بی اعتقادی را انجام میدادم...

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  20. آيا مي‌توانيد ضرر و زيان خودرا در دوران احساس كسالت برآورد كنيد؟ mehdiast 1 1,027 2014-12-25، 11:54
آخرین ارسال: شاپور الف
  19. آيا مي‌توانيد برداشت و دانش خودرا درمورد اين برنامه شرح دهيد؟ mehdiast 1 1,064 2014-12-25، 11:52
  18. آيا مي‌توانيد از مرگ و مردن عقيده‌ي خودرا بيان كنيد؟ mehdiast 1 1,029 2014-12-25، 11:51
  17. آيا خودرا دروغگو مي‌دانيد و يا بدون ترس از قضاوت راست مي‌گوييد؟ mehdiast 1 1,174 2014-12-25، 11:48
  14. آيا بيماري خودرا از ديگران مي‌پوشانيد و يا بدون ترس از آن حرف مي‌زنيد؟ mehdiast 1 965 2014-12-24، 10:05

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان