امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4- آيا واقعاً وجود كسي مطمئن را در زندگي كم داريد، كه اگر او را يافتيد اراده و زندگي

4- آيا واقعاً وجود كسي مطمئن را در زندگي كم داريد، كه اگر او را يافتيد اراده و زندگي خود را به او بسپاريد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
بله مشکل من از کودکی کم قدرتی و نداشتن پشتوانه بود و من تکیه بر افرادی کردم که مثل خودم بودند و من همیشه بخاطر تنهاییم و پر کردن خلع خودم به دیگران هموابسته شدم فکر میکردم آنها من را حمایت و پشتبانی خواهند کرد ولی من همیشه ترسیدم و بخودم قبولاندم که باید افراد بیشتری دورم باشند و به همین خاطر دورم را شلوغ میکردم اما ترسهایم بودند و بیشتر از قبل هم میشدند. ترس از دست دادن این هموابستگان درد دیگری روی دردهایم شد و نداشتن حامی واقعی یک مشکل بزرگ در زندگیم بود و در این قدم آن پشتیبان را پیدا کردم و با تکیه کردن به او ترسهایم را خیلی کمتر کردم و مطمئن هستم که تا وقتی دستم را در دستان خداوند قرار بدهم حتی از مردن هم ترسی ندارم اکنون خداوند تنها حامی و معبود من است و من او را می پرستم و سعی دارم با سپردن بارهایی که به من ربطی ندارند خودم را از زیربار آنها کنار میکشم و آماده میشوم تا باسپردن کارهایی که ربطی به من ندارند زندگی کنم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  27- مي‌توانيد در مورد ميل و اراده شخصي (هواي نفس) كه باعث تباهي و بروز مشكلات در زندگ mehdiast 1 4,789 2014-04-15، 10:11
آخرین ارسال: شاپور الف
  24- آيا خداوند را در زندگي خود كنار گذاشته‌ايد يا گذاشته بوديد؟ mehdiast 1 3,607 2014-04-15، 10:08
  23- آيا مي‌دانيد وابستگي‌ به شرطبندي و قماربازي و مشكلاتي كه در زندگي‌تان داشته‌ايد، mehdiast 1 1,137 2014-04-15، 10:06
  20- اكنون احساس و برداشت شما از اينكه اراده و زندگي شما توسط خداوند گردانده مي‌شود، چ mehdiast 1 1,184 2014-04-09، 11:48
  14- آيا تمايل داريد زندگي خود را به خداوند بسپاريد و يا واگذار كنيد؟ mehdiast 1 1,020 2014-04-09، 11:29

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان