امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جملات قصار
از عابدی پرسیدند: روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم ؟
گفت : حک کن " میگذرد "
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ

گل رزی که در باغ شکوفه می زند برای چیز دیگری شکوفه نمی زند ! و رودی که به اقیانوس جاری می شود برای چیز دیگری جاری نمی شود --جاری شدن لذت بخش است . جاری بودن جشن است. تو در عشقی -- عشق تو را به جایی راهنمایی می کند ؟ لذت عشق از خود آن می آید . نیازی به هدف دیگری نيست . آن برای خودش کافی است .

اوشو
پاسخ
انچه شما در مورد خودتان فکر میکنید، بسیار مهمتر از چیزی است که دیگران در مورد شما می اندیشند
سنکا
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

هرگاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست. نه بزرگی اشتباه .
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ
ﻋﺠﯿﺐ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﯾﺎ...
ﻫﻤﯿﻨﮑﻪ ﻏﺮﻗﺶ ﻣﯿﺸﻮﯼ ﭘﺲ ﻣﯿﺰﻧﺪ ﺗﻮﺭﺍ.ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞ ﺁﺩﻣﻬﺎ...
پاسخ
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﺭﻭﻥ ﺩﺭ ﺁﺭﻭﺯ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﺗﻮ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﺭﺩﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﺍﺷﯿﺎﺀ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﺗﻮ
پاسخ
از اوج قله تا زمانی که ادامه دارد لذت ببرو وقتی نوبت دره فرا رسید ، از دره لذت ببر.دره چه اشکالی دارد؟پایین بودن چه اشکالی دارد؟ آن به معنی استراحت است.قله یعنی هیجان، و هیچ کس نمی تواند مدام در هیجان باشد.

اوشو
پاسخ
خدا را دوست بدار... حداقلش این است که یکی را دوست داری که روزی به او می رسی...
پاسخ
بيشتر بدبختي انسانها ناشي از اين است كه قيمت و ارزش واقعي چيزها را نمي دانند و قيمتي بيشتر از ارزش واقعي آن را پرداخت مي كنند.((بنجامين فرانكلين))
پاسخ
.

برای اینکه بتوانم در مسیر زندگانی با اطمینان خاطر گام بردارم و عمل کنم .میل فوق العاده ای دارم که بدانم چگونه می توان بین حقیقت و غیر حقیقت ،راست و دروغ و نادرستی و نادرستی تفاوت قایل شد ."دکارت:"
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جملات زیبا در باره سکوت مرسده 4 5,878 2016-06-01، 01:27
آخرین ارسال: مرسده
  جملات طلايي Atlas 19 6,832 2016-01-12، 07:14
آخرین ارسال: Atlas
  جملات تصويري در مورد خوشبختي Atlas 15 5,797 2015-10-03، 06:41
آخرین ارسال: Arghavan
  جملات کوتاه انگیزشی Atlas 16 7,456 2015-06-11، 01:52
آخرین ارسال: Atlas