امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جملات قصار
از طوفان که درآمدی دیگر همان آدمی نیستی که به طوفان وارد شد. معنی طـــوفــــان همین است.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
زندگی به من آموخت که هــیچ چــیز از هیـچکـس بعــید نیـست !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
در سقوط هم میتوان زیبا بود این را آبشار می گفت….
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
یادمان باشد .. تاوان کارهایمان ، دامن عزیزانمان را هم میگیرد .. همچون ما که تاوان ، یک لحظه غفلت آدم و حوا را میدهیم
پاسخ
یاد گفته‌ی استادی افتادم که میگفت همانند فنر باشین با فشار که له شدین با رها شدن گام‌هاتون بلندتر باشه. نیرومندتر باشین
پاسخ
من گمان می کردم دوستی، همچون سروی سرسبز چارفصلش همه آراستگی ست من چه میدانستم دل هر کس، دل نیست . . . حمید مصدق
پاسخ
از بخت یاری ماست شاید که آنچه می خواهیم یا به دست نمی آید! یا از دست می گریزد .. مارگوت بیکل ترجمه‌ی احمد شاملو
پاسخ
بگذار از دست برود هرآنچه به التماس آلوده باشد”حتی زندگی”

با خودتان که خوب تا نکنید ، روزگار شما را تا میکند ، می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم
پاسخ
دلم به حالی پسری سوخت که وفتی گفتم کفش هایم را خوب رنگ کن ، گفت خاطرت جمع باشد مثل سرنوشتم برایت سیاه میکنم …
پاسخ
دل به هـــر کـــس مسپار !!! گــــرچه ، عاشــــق باشد حکم دلداری ، فقط عشق که نیست … او بجــــز عشــق باید لایق عمق نگاهت باشد و کمی هم بیــــــمار تا نگاه تو تسکین بدهد روحش را … دل به هـــــر کــــس مســـــپار …!!!
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جملات زیبا در باره سکوت مرسده 4 5,880 2016-06-01، 01:27
آخرین ارسال: مرسده
  جملات طلايي Atlas 19 6,839 2016-01-12، 07:14
آخرین ارسال: Atlas
  جملات تصويري در مورد خوشبختي Atlas 15 5,804 2015-10-03، 06:41
آخرین ارسال: Arghavan
  جملات کوتاه انگیزشی Atlas 16 7,459 2015-06-11، 01:52
آخرین ارسال: Atlas