امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26) بیماریم چگونه بر زندگیم در خانه،همسرم و یا (نداشتن همسر)، کودکانم و یا( نداشتن بچ

26) بیماریم چگونه بر زندگیم در خانه،همسرم و یا (نداشتن همسر)، کودکانم و یا( نداشتن بچه) تاثیر گذاشته است؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
این پرسش بیشتر به جنبه ی انحرافات عاطفی زندگی من نزدیک میشود. ما فهمیدیم که بیماری و مشکل ما عاطفی هم بود. همچنین متوجه شدیم که احساسات ما تا حد قابل توجهی توسط شهوت اداره و کنترل میشد. دوستانی که در زنگی زناشویی هستند و یا بودند خوب میدانند که بیماری و شهوت چگونه دستور میدهد که آیا با همسر خود مهربانی کنیم (برای اینکه میخواهیم رابطه بگذاریم) یا اینکه نه عاطفه ها را سرکوب کنیم و بیخیال شویم (چون میلی به رابط نداریم). و یا اینکه یک رابطه را که میتوانست به زندگی مشترک خوبی کشیده شود به خاطر شهوت از دست دادیم. یا اینکه طلاق و جدایی بوود آمد و از همسر و بچه هایمان جدا شدیم. و هر اتفاق دیگری که خانواده ی مرا تحت تأثیر قرار داد و نیروی محرک آن چیزی جز بیماری ما نبوده.
این پرسش در کتاب قدم در عمل باز هم به ما یادآور میشود که بی اراده بودن ما در کنترل و ساختن زندگی واقعیت داشت و شهوت زندگی ما را نابود و ویران کرد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  31) چگونه بیماریم من بردارایی ام تاثیر گذاشت ایا من در امدم را از دست داده ام؟ و یا mehdiast 3 2,837 2016-06-17، 08:10
آخرین ارسال: خورشید
  30)چگونه بیماری من بر شغل و حرفه و ارتقای شغلی ام تاثیر گذاشته است ؟ اگر بیماریم اشک mehdiast 2 1,881 2016-05-13، 11:26
  29)چگونه بیماری من بر تحصیلات . گسترش مهارت هایم . و دیگر حیطه های شخص ام تاثیر گذاش mehdiast 3 2,380 2016-05-12، 01:45
  33) چگونه بیماریم بر ابرو . حیثیت و منزلت اجتماعی ام تاثیر گذاشته است ؟ ایا من عاشق ک mehdiast 1 1,673 2015-01-31، 01:16
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان