امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13) آیا زمانهایی بوده که من به دلیل اینکه شدیدا درگیر شهوت بوده ام از دنیای اطرافم بی

13) آیا زمانهایی بوده که من به دلیل اینکه شدیدا درگیر شهوت بوده ام از دنیای اطرافم بی خبر بوده و توانایی فکر کرددرباره تصمیمهایی که میگرفتم را نداشتم؟

.
[/color]
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
توضیح شخصی دوست بهبودی:

گام یک میخواهد عجز و ناتوانی مرا در زندگی درباره ی تصمیمها و هدفها و حتی روال روزمره زندگی، به من نشان دهد. در واقع من فقط دربرابر شهوت عاجز نبودم، بلکه درباره ی تمام امور زندگی. پریشانی خاطر من درباره اطراف و همچنین تمرکز شدید من بر شهوت که در زمان اعتیاد جنسی حکم خدا را برایم بازی میکرد، باعث شده بود نه تنها نتوانم تصمیم درستی بگیرم بلکه اگر هم تصمیمی میگرفتم بر مبنای شهوت و یا ترسهای ناشی از شهوت بود.
این سوال میخواهد ما نگاهی به خرابکاریهای گذشته که بر اثر شهوت ایجاد شده بود بیاندازیم. لازم است این کار را بکنیم. تا همه چیز بررسی نشود نمیتوانیم از تکرار آن جلوگیری کنیم و نمیتوانیم تخریبها را جبران کنی
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  28)ایا شهوت من باعث مختل کردن روابط ارزشمند من با شخص مورد نظر .چه مورد شهوت من بوده mehdiast 2 2,242 2016-05-01، 12:20
آخرین ارسال: خورشید
  12) چه چیزی سرانجام مرا به SA آورد؟ آخرین اتفاقات چه بوده اند؟ mehdiast 3 2,131 2016-04-10، 08:58
  32)ایا من رویدادها مهم را به خاطر شهوت کردن از دست داده ام ؟ ایا من رخدادها.سفرها و م mehdiast 3 2,516 2016-04-09، 03:07
  27) چه رابطه های دیگری توسط شهوت کردن و اشتغالات فکری آسیب دیده اند؟ چه دوستانی را از mehdiast 1 1,521 2015-01-15، 02:35
آخرین ارسال: ARSAM
  15) آیا من در حین رانندگی استمناء کرده ام؟ آیا من در ملاء عام شهوت کرده ام؟ mehdiast 1 1,414 2015-01-14، 03:46
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان