امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9) آیا انتظار و یا جستجو برایم مهمتر از خود رابطه بود؟ آیا شهوت کردن هیچ وقت عطش مرا

9) آیا انتظار و یا جستجو برایم مهمتر از خود رابطه بود؟ آیا شهوت کردن هیچ وقت عطش مرا برای شهوت بیشتر رفع کرد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
ما تخیلات و ایده آلهای جنسی خود را که در فکر و ذهن خود داشتیم، در واقعیت جستجو و دنبال میکردیم. ما تنوع طلب و همیشه دنبال لذتی متفاوتتر بودیم و بیشتر و بیشتر میخواستیم... باز هم بیشتر و بیشتر. شهوت دریایی بود که تمامی نداشت و من معتاد جنسی که عطشم پایان نمیافت.
این سوال ما را با این واقعیت روبرو میکند که آیا شهوت هیچوقت باعث شد که میل من و آن خواسته های افراطی من پایان یابد؟
آیا من در هر رابطه جنسی برنامه ریزی و یا تخیلاتی را از پیش داشتم؟ آیا گاهی برای لذت بیشتر و متنوعتر انتظار میکشیدم؟

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  28)ایا شهوت من باعث مختل کردن روابط ارزشمند من با شخص مورد نظر .چه مورد شهوت من بوده mehdiast 2 2,241 2016-05-01، 12:20
آخرین ارسال: خورشید
  14) آیا من زمانهای طولانی پوچی را با تصاویر سکسی، رمان عاشقانه ویا رابطه ام در آن زما mehdiast 2 3,947 2016-04-13، 12:38
  32)ایا من رویدادها مهم را به خاطر شهوت کردن از دست داده ام ؟ ایا من رخدادها.سفرها و م mehdiast 3 2,508 2016-04-09، 03:07
  1) اولین خاطره جنسی من چیست؟ آیا این رابطه جنسی اجباری ومنحرف بود؟ mehdiast 6 4,503 2016-04-09، 02:46
  27) چه رابطه های دیگری توسط شهوت کردن و اشتغالات فکری آسیب دیده اند؟ چه دوستانی را از mehdiast 1 1,519 2015-01-15، 02:35
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان