امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنان ادیسون
تمام پيشرفتهاي عالمگير خود را مديون تفكر منظم و يادداشت برداري دقيق هستم. توماس اديسون
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن. توماس اديسون
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
تمام پيشرفت هاي جهانگير خود را مديون انديشه منظم و يادداشت برداري دقيق هستم.((توماس اديسون)
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
من شكست نخورده ام، تنها هزار راه حل پيدا كرده ام كه به كار نمي آيند.((توماس اديسون))
پاسخ
مادرم كليد كاميابي من بود. او با همه‌ي وجودش به من ايمان داشت و من احساس مي‌كردم كسي را دارم كه برايش زندگي كنم؛ كسي كه نبايد نااميدش كنم.((توماس اديسون)
پاسخ
من به هيچ وجه اجازه نمي دهم كه شرايط مرا نااميد كند. سه چيز لازم براي رسيدن به يك هدف با ارزش عبارت است از : كار ، استقامت و عقل سليم.((توماس اديسون))
پاسخ
هزار بار آزمايشي كه در ساختن لامپ نتيجه نداد، هرگز برايم شكست به شمار نرفت. سرانجام، هزار و يكمين آزمايش، در ِكاميابي و روشنايي را به روي من گشود.((توماس اديسون)
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سخنان مو لانا.....مولوی سارا 10 6,227 2018-07-09، 06:45
آخرین ارسال: maryamnaz
  سخنان وین دایر ARSAM 75 32,146 2015-06-10، 03:29
آخرین ارسال: ARSAM
  سخنان فلورانس اسكاول شین ARSAM 86 33,814 2015-06-10، 02:59
  سخنان جیدو کریشنامورتی ARSAM 12 6,651 2015-06-10، 02:28
  سخنان جی پی واسوانی ARSAM 89 32,364 2015-06-10، 02:23