2015-07-28، 06:47
[font]یادت باشه[/font][font] [/font][font]یادت باشه عزیزم،دوست دارم همیشه[/font][font] [/font][font]تو گفتی با نور عشق،زندگی زیبا میشه[/font][font] [/font][font]یادت باشه دلم رو به دست تو سپردم[/font][font] [/font][font]این عشق اسمونی رو هرگز ازیاد نبردم[/font][font] [/font][font]یادت باشه که عشقم ازروی بچه گی نیست[/font][font] [/font][font]دوست دارم می دونی ازروی سادگیم نیست[/font][font] [/font][font]یادت باشه که گاهی فکر شقایق باشی[/font][font] [/font][font]برای من که عاشقم یه یار عاشق باشی[/font][font] [/font][font]یادت باشه همیشه کنار من بمونی[/font][font] [/font][font]کنار تو خوشبختم دلم می خواد بدونی[/font][font] [/font][font]یادت باشه که می خوام برای تو بمونم[/font][font] [/font][font]تا همیشه تا ابد ازتو بگم وازتوبخونم[/font][font] [/font][font]یادت باشه که باتوهمیشه صادقم من[/font][font] [/font][font]اگه برات می میرم بدون که عاشقم من[/font][font] [/font][font]یادت باشه دلم رو هرگز به بازی نگیری[/font][font] [/font][font]دست منو که عاشقم به گرمی عشق بگیری[/font][font] [/font][font]یادت نره که گفتم دوست دارم عزیزم[/font][font] [/font][font]بهار عاشقیمونو به زیر پات می ریزم[/font]