امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیستم خرداد
20خرداد از کتاب اندیشه امروز
در طول‌ زمان‌ گاهي‌ اين‌ فكر در ذهن‌ من‌ شروع‌ به‌ رشد مي‌كند كه‌: «اوضاع‌ و شرايط‌آنقدرها بد و ناراحت‌ كننده‌ نيست‌». در چنين‌ لحظاتي‌ به‌ خود مي‌گويم‌ كه‌ به‌ احتمال‌قوي‌ اين‌ بيماري‌ من‌ است‌ كه‌ با من‌ صحبت‌ مي‌كند و سعي‌ در تحميق‌ من‌ دارد كه‌ مراوادار به‌ انكار وخامت‌ شرايط‌ كند. يكي‌ از اصول‌ مهم‌ در برنامه‌ بازپروري‌ آنست‌ كه‌،با پذيرش‌ ناتواني‌ و عجز خود در مقابل‌ مواد مخدر سرنوشت‌ و زندگي‌ خود را به‌دست‌ خداوند مي‌سپاريم‌.آيا من‌ باور دارم‌ كه‌ لطف‌ و رحمت‌ خداوندي‌ قادر به‌ انجام‌ كارهايي‌ در زندگي‌ من‌مي‌باشد كه‌ من‌ خود هرگز نتوانسته‌ام‌ آنرا انجام‌ دهم‌.آيا من‌ مي‌دانم‌ كه‌ زندگي‌ جديد من‌ به‌ مقدار زيادي‌ وابسته‌ به‌ ايمان‌ من‌ مي‌باشد؟ من‌قادر به‌ درك‌ وسعت‌ و ميزان‌ قدرت‌ خداوند نيستم‌. عظمت‌ حيات‌ و كهكشانها و نظم‌بي‌ نظيري‌ كه‌ قوانين‌ خود را بر اين‌ سيستم‌ كامل‌ اعمال‌ مي‌كند خارج‌ از قوه‌ تخيل‌ وميزان‌ درك‌ من‌ مي‌باشد. اما زمانيكه‌ به‌ خود و ديگران‌ در برنامه‌ نظري‌ عميق‌ مي‌كنم‌،در مي‌يابم‌ كه‌ چگونه‌ خداوند از طريق‌ من‌ و ديگران‌ كه‌ زندگي‌ جديدي‌ را تجربه‌مي‌كنيم‌ اراده‌ و خواست‌ خود را تحقق‌ مي‌بخشد. اين‌ دگرگوني‌ براي‌ من‌ كافي‌ است‌كه‌ بدانم‌ او در همه‌ حال‌ در زندگي‌ من‌ حضور دارد.
«زندگي‌ ما بر اساس‌ ايمان‌ متحول‌ مي‌شود»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیستم خرداد - توسط NASIB - 2014-11-15، 12:22

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست وهشتم خرداد mahla 6 5,106 2015-06-18، 04:41
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-بیست وهفتم خرداد mahla 6 6,014 2015-06-17، 02:25
  فقط برای امروز-بیست وششم خرداد mahla 6 5,259 2015-06-16، 01:58
  فقط برای امروز-بیست وپنجم خرداد mahla 6 4,008 2015-06-15، 02:14