امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط بای امروز-نهم اردیبهشت
9 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز
زمانيكه‌ درك‌ و تحمل‌ رفتار ديگران‌ بنظر مشكل‌ مي‌رسد شعار «زندگي‌ كن‌ و اجازه‌بده‌ زندگي‌ كنند» مي‌تواند مفيد واقع‌ شود. ما بطور يقين‌ درك‌ كرده‌ايم‌ كه‌ رفتار افرادهر قدر برخورنده‌، شريرانه‌ و موذيانه‌ باشد ارزش‌ آنرا ندارد كه‌ بهبودي‌ ما را به‌مخاطره‌ اندازد. همزمان‌ با دوري‌ جستن‌ از افراد، مكانها و شرايطي‌ كه‌ موجب‌ناراحتي‌ ما مي‌شوند بايد تلاش‌ كردن‌ كه‌ با درك‌ و پذيرش‌ آنهايي‌ را كه‌ حتي‌ ممكن‌است‌ موجب‌ رنجش‌ ما شوند، از گرفتار شدن‌ در مسائلي‌ كه‌ بهبودي‌ ما را تهديدمي‌كند اجتناب‌ ورزيد.آيا در طول‌ برنامه‌ من‌ اين‌ حقيقت‌ را درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ فهميدن‌ از فهميده‌ شدن‌ اهميت‌بيشتري‌ دارد؟آيا در هنگام‌ مواجهه‌ با رفتار ناخوشايند افراد من‌ قادرم‌ كه‌ ابتدا سعي‌ در درك‌ وپذيرش‌ افراد نمايم‌ و در صورت‌ عدم‌ موفقيت‌ بخاطر سلامتي‌ خود مطابق‌ بارهنمودهاي‌ برنامه‌ به‌ آرامي‌ از اين‌ اشخاص‌ دوري‌ گزينم‌؟آيا مي‌دانم‌ كه‌ بهبودي‌ اولويت‌ شماره‌ يك‌ من‌ در برنامه‌ است‌ و بايد از هر عاملي‌ كه‌آنرا به‌ مخاطره‌ مي‌اندازد فاصله‌ بگيرم‌؟
زندگي‌ كن‌ و بگذار كه‌ زندگي‌ كنند»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط بای امروز-نهم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-17، 12:02

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,470 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,850 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,232 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,670 2014-10-31، 11:03