امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست ویکم اردیبهشت
21 اردیبهشت a day at a time از کتاب اندیشه امروز
آيا من‌ وقت‌ و نيروي‌ خود را صرف‌ مبارزه‌ با وقايع‌ و شرايطي‌ مي‌كنم‌ كه‌ در حقيقت‌حتي‌ ارزش‌ فكر كردن‌ را نيز ندارند؟ آيا من‌ چون‌ دن‌ كيشوت‌ قهرمان‌ روياها وتوهمات‌ خود هستم‌؟ آيا اتلاف‌ وقت‌ و انرژي‌ درباره‌ مسائلي‌ كه‌ كوچكترين‌ تأثيري‌در سرنوش‌ من‌ ندارند در حقيقت‌ بهانه‌اي‌ براي‌ فرار از مسئوليت‌هاي‌ جدي‌ و حياتي‌زندگي‌ نمي‌باشد؟ آيا من‌ قادرم‌ كه‌ با كنترل‌ افكار و احساساتم‌ مسائل‌ را ارزيابي‌ كرده‌و براي‌ هر اتفاقي‌ بهمان‌ اندازه‌ انرژي‌ مصرف‌ كنم‌ كه‌ ارزش‌ آنرا دارد؟آيا من‌ اين‌ باور اعتقاد پيدا كرده‌ام‌ كه‌ تنها خداوند قادر به‌ برقراري‌ تعادل‌ در بين‌نيروهاي‌ رواني‌ من‌ مي‌باشد؟پروردگارا، مرا ياري‌ كن‌ مسائل‌ را درست‌ و روشن‌ ببينم‌. مرا كمك‌ كن‌ تا با روشن‌ بيني‌و درايت‌ زندگي‌ و جهان‌ را همانگونه‌ كه‌ هست‌ درك‌ كنم‌ و بپذيرم‌. آيا من‌ قارم‌ كه‌ترس‌ و نگراني‌ خود را كنترل‌ كنم‌؟ آيا ترس‌ از رويارويي‌ با مشكلات‌ مرا به‌ بزرگ‌كردن‌ و بزرگ‌ جلوه‌ دادن‌ مسايل‌ جهت‌ گريز از رويارويي‌ با آنها وادار نمي‌سازد؟آيا من‌ با بدست‌ آوردن‌ مجدد اعتما به‌ نفس‌ خود كه‌ اعتياد باعث‌ تضعيف‌ آن‌ شده‌ بودبا درك‌ اهميت‌ شرايط‌ و اتفاقات‌ به‌ حل‌ آنها مبادرت‌ خواهم‌ ورزيد؟
«درايت‌ به‌ معناي‌ تصويري‌ روشن‌ از جهان‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست ویکم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-14، 09:35

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,446 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,822 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,213 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,647 2014-10-31، 11:03