امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وهفتم اردیبهشت
27 اردیبهشت a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
اگر من‌ فقط‌ براي‌ امروز زندگي‌ كنم‌، ترس‌ از فردا فرصت‌ آنرا نخواهد يافت‌ كه‌ فكرمرا به‌ خود مشغول‌ كند. تا زمانيكه‌ من‌ قدرت‌ خود را بر روي‌ فعاليت‌هاي‌ امروزمتمركز مي‌كنم‌ در ذهن‌ من‌ جايي‌ براي‌ نگراني‌ و اضطراب‌ باقي‌ نخواهد ماند. اگرمن‌تلاش‌ كنم‌ كه‌ تمام‌ لحظات‌ امروز را با چيزهاي‌ خوبي‌ كه‌ ديده‌ و شنيده‌ و انجام‌داده‌ام‌ پربارتر نمايم‌ خواهم‌ توانست‌ كه‌ در شب‌ هنگام‌ با رضايت‌ خاطر و آرامش‌ وقدرداني‌ به‌ روزي‌ كه‌ گذرانده‌ام‌ فكر كنم‌.آيا توجه‌ بيش‌ از اندازه‌ به‌ احساسات‌ منفي‌ به‌ اين‌ دليل‌ نيست‌ كه‌ من‌ براي‌ خوداحساس‌ تأسف‌ كنم‌؟من‌ امروز از نخستين‌ ساعات‌ بامدادي‌ تا آخرين‌ لحظات‌ شب‌ تلاش‌ خواهم‌ كرد كه‌ باتمركز به‌ تمام‌ مواهب‌ طبيعي‌ و نعمت‌هاي‌ خداوندي‌ و تمام‌ چيزهاي‌ دوست‌داشتني‌ تمام‌ لحظات‌ خود را سرشار از شادي‌ كنم‌ و خداوند را بخاطر تمام‌ اين‌الطاف‌ سپاسگزار باشم‌ و به‌ افكار و احساسات‌ منفي‌ اجازه‌ خودنمايي‌ ندهم‌.من‌ امروز از پيله‌ تنهايي‌ و تأسف‌ خوردن‌ براي‌ خود بيرون‌ مي‌آيم‌ و فقط‌ براي‌ امروززندگي‌ مي‌كنم‌.
«امروز، روز خوبي‌ است‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وهفتم اردیبهشت - توسط NASIB - 2014-10-14، 09:03

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیستم اردیبهشت mahla 4 3,453 2015-05-10، 02:14
آخرین ارسال: ARSAM
  فقط برای امروز-اول اردیبهشت mahla 3 2,834 2014-10-31، 11:07
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-دوم اردیبهشت mahla 3 3,222 2014-10-31، 11:04
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سوم اردیبهشت mahla 4 3,661 2014-10-31، 11:03