امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-نوزدهم فروردین
19 فروردین از کتاب اندیشه امروز a day at a time
براي‌ من‌ پذيرش‌ ناتواني‌ و درماندگي‌ دربرابر اعتياد بسيار ساده‌تر از قبول‌ اين‌ اصل‌بود كه‌ خداوند قادر است‌ تغييرات‌ مثبتي‌ را در زندگي‌ من‌ ايجاد كند كه‌ خود در تمام‌دوران‌ گذشته‌ موفق‌ به‌ انجام‌ آن‌ نشدم‌. با درخواست‌ كمك‌ و پذيرفتن‌ رفاقت‌ ودوستي‌ ديگران‌ كه‌ از درد مشتركي‌ رنج‌ مي‌بردند، وسوسه‌ استفاده‌ مجددمرا رها كردومن‌ درك‌ كردم‌ كه‌ قدرتي‌ به‌ مراتب‌ بالاتر از قدرت‌ من‌ بوده‌ كه‌ مرا، در پيروزي‌ بروسوسه‌ استفاده‌ ياري‌ نموده‌ است‌. قدرتي‌ كه‌ خارج‌ از تصور من‌ بود و غرور من‌ مانع‌از پذيرش‌ اين‌ حقيقت‌ بود كه‌ اين‌ قدرت‌ قادر به‌ نجات‌ من‌ است‌.آيا من‌ زندگاني‌ خود را به‌ دست‌ خداوند بزرگ‌ سپرده‌ام‌؟ آيا خداوند بمن‌ كمك‌ خواهدكرد كه‌ با خراب‌ كردن‌ ديوار غرور كه‌ مانع‌ از گوش‌دادن‌ من‌ به‌ اوست‌، به‌ او نزديكتر شوم‌؟آيا من‌ قادرم‌ كه‌ وابستگي‌ به‌ خداوند را جايگزين‌ تمام‌ وابستگي‌هاي‌ خود به‌ موادمخدر، افراد و چيزهاي‌ گوناگون‌ كنم‌؟آيا درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ تنها در وابستگي‌ به‌ خداوند است‌ كه‌ من‌ استحاله‌ خواهم‌ يافت‌ وتغييرات‌ مثبت‌ را در زندگي‌ جديد خود شاهد خواهم‌ بود.
«من‌ به‌ خداوند وابسته‌ام‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-نوزدهم فروردین - توسط NASIB - 2014-10-08، 02:23

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-شانزدهم فروردین mahla 5 3,964 2018-09-17، 06:13
آخرین ارسال: Mmh66
  فقط برای امروز-سوم فروردین mahla 4 3,510 2014-10-13، 08:44
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-پنجم فروردین mahla 4 3,344 2014-10-13، 08:38
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-ششم فروردین mahla 4 3,146 2014-10-13، 08:36