امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-سی و یکم شهریور
31شهریورa day at a time از کتاب اندیشه امروز
امروز زماني‌ است‌ كه‌ من‌ بايد مسووليت‌ اعمال‌ خود را در زندگي‌ براي‌ اولين‌ بار درزندگي‌ بپذيرم‌ و بدون‌ ترس‌ از اشتباه‌ جهت‌ پيشبرد زندگي‌ خود اقدام‌ نمايم‌. اگرزندگي‌ حجديد من‌ كه‌ بر اساس‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌ شكل‌ گرفته‌ و به‌ آن‌ اعتقاد دارم‌،پس‌ جاي‌ هيچگونه‌ نگراني‌ جهت‌ تجربيات‌ جديد كه‌ مطابق‌ اصول‌ برنامه‌ تدوين‌گرديده‌ وجود ندارد و از ارتكاب‌ به‌ اشتباه‌ نيز وحشت‌ به‌ دل‌ راه‌ نخواهم‌ داد.برنامه‌ در حقيقت‌ چهارچوب‌ يك‌ زندگي‌ فعال‌ و شاد را براي‌ ما ترسيم‌ مي‌كند كه‌ بارعايت‌ اصولي‌ از قبيل‌: ايثار، پذيرش‌، تقسيم‌ كردن‌ و ارتباط‌ بر اساس‌ احترام‌ متقابل‌ مفهوم‌ مي‌يابد.امروززماني‌ است‌ كه‌ بايد ايمان‌ خود رابا رفتار خود به‌ نمايش‌ بگذاريم‌. آيا من‌ در رفتار خود به‌ تمرين‌ افكار و ايده‌هاي‌ جديد پرداخته‌ام‌؟ خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ تا با كمك‌ برنامه‌ زندگي‌ آرام‌، خلاق‌ و پرباري‌ را كه‌ از هر نوع‌وابستگي‌ مادي‌ رها مي‌باشد آغاز نمايم‌: آيا من‌ تجربيات‌ جديد را كه‌ دربرنامه‌ آموخته‌ام‌ با ديگران‌ تقسيم‌ مي‌كنم‌. آيا من‌ بخاطر رهايي‌ خود از وابستگي‌ سپاسگزار هستم‌؟ آيا رفتار و افكار من‌ نشان‌ دهنده‌ تغييرات‌ مثبت‌ كه‌ نتيجه‌ الطاف‌ خداوندي‌ در قالب‌رهنمودهاي‌ برنامه‌ است‌ مي‌باشد؟
«آزادي‌ شخصي‌ خود را جشن‌ بگير»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-سی و یکم شهریور - توسط NASIB - 2014-10-07، 01:14

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,760 2014-10-07، 01:03
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,480 2014-10-07، 01:01
  فقط برای امروز-بیست وهشتم شهریور mehdiast 3 3,517 2014-10-07، 12:59
  فقط برای امروز-بیست وهفتم شهریور mehdiast 3 3,403 2014-10-07، 12:57