امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دوازدهم مهر
فقط برای امروز-دوازدهم مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز
تجربيات‌ طولاني‌ افراد در گروه‌ ثابت‌ كرده‌ است‌ كه‌ برنامه‌ براي‌ تمام‌ كساني‌ كه‌آمادگي‌ پذيرش‌ و بكارگيري‌ اصول‌ و رهنمودهاي‌ آنرا داشته‌ باشيم‌ كه‌ انتظار معجزه‌آنهم‌ در طول‌ يك‌ شبانه‌ روز را نبايد داشته‌ باشيم‌. با مروري‌ بر زندگي‌ خوددرخواهيم‌ يافت‌ كه‌ نيروي‌ فراوان‌ و زمان‌ زيادي‌ مصرف‌ گرديده‌  تا ما به‌ حالت‌ كنوني‌درآئيم‌. بايد با پذيرفتن‌ و بكار بستن‌ كارهايي‌ كه‌ برايم‌ مفيد است‌ از قضاوت‌ منفي‌درباره‌ روشها و پيشنهادات‌ پرهيز نمايم‌. من‌ به‌ اين‌ ايده‌ كه‌ برنامه‌ قادر است‌ زندگي‌ مراتغيير دهد تمسك‌ خواهم‌ جست‌ و اين‌ شانس‌ را به‌ خود خواهم‌ داد. آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ براي‌ بهبودي‌ و يافتن‌ زندگي‌ جديد بايد به‌ راههايي‌ متوسل‌شوم‌ كه‌ تا كنون‌ نيازموده‌ام‌؟  خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ تا با صبر و متانت‌ و بدون‌ هيچگونه‌ پيش‌ داوري‌ به‌ رهنمودهاو پيشنهادات‌ گوش‌ فرا دهم‌. آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ تغييرات‌ اتفاق‌ خواهد افتاد و تنها شرط‌ آن‌ آنست‌ كه‌ من‌ با تمام‌وجود به‌ خداوند گوش‌ فرا دهم‌ و براي‌ آگاهي‌ از خواست‌ او دعا كنم‌. آيا من‌ قادرم‌ كه‌ با تغيير نگرش‌ و رفتار خود قسمتي‌ از نيرويي‌ را كه‌ براي‌ اعتياد وتخريب‌ زندگي‌ خود بكار مي‌بردم‌ در راه‌ مثبت‌ و سازندگي‌ بكار بندم‌؟
«صبور باش‌»  
فقط برای امروز-دوازدهم مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-دوازدهم مهر a day at a time - توسط NASIB - 2014-09-22، 06:00

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,292 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,100 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,781 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,868 2014-09-26، 01:34