امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-چهارم مهر
4مهر

زمانيكه‌ درگروه‌ بايك‌ دوست‌ درباره‌ زندگي‌ و مسايل‌ خود صحبت‌ مي‌كنيم‌ نبايد ازتذكر دادن‌ اينكه‌ اين‌ مسائل‌ تا چه‌ اندازه‌ خصوصي‌ است‌ دچار ترديد گرديم‌. ازآنجائيكه‌ درگروه‌ تمام‌ اعضا داستان‌ زندگي‌ يكديگر را تقريباً بطور كامل‌ مي‌دانندگاهي‌ اشاره‌ به‌ نكاتي‌ از زندگي‌ خصوصي‌ ديگران‌ ممكن‌ است‌ كه‌ حالت‌ ناخوشايندي‌بخود گيرد. بدون‌ شك‌ در ارتباط‌ با دوستان‌ در برنامه‌ و با درنظر گرفتن‌ خصوصيات‌فردي‌ آنها ما نيز بايد در طرح‌ مسايل‌ و گفتگو درباره‌ رويدادها جانب‌ احتياط‌ رانگهداريم‌. بايد بخاطر داشته‌ باشيم‌ كه‌ بين‌ محرم‌ اسرار بودن‌، صداقت‌ و تبليغات‌ كردن‌ تفاوت‌بسياري‌ است‌ كه‌ گاهي‌ بهاي‌ آن‌ مي‌تواند آزرده‌ شدن‌ احساسات‌ يك‌ دوست‌ باشد.آيا من‌ محرم‌ اسرار كساني‌ كه‌ به‌ من‌ اعتماد مي‌كنند هستم‌؟ خداوند مرا در اينكه‌ يك‌ دوست‌ قابل‌ اعتماد باشم‌ ياري‌ خواهد داد. آيا من‌ تشخيص‌داده‌ام‌ كه‌ براي‌ كسب‌ اعتماد دوستانم‌ بايد يك‌ شنونده‌ خوب‌ باشم‌ نه‌ يك‌ انتقال‌دهنده‌ اخبار؟آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ اعتماد ديگران‌ را تنها با حفظ‌ اسرار آنها مي‌توان‌ بدست‌ آورد؟آيا من‌ قادرم‌ كه‌ بعنوان‌ يك‌ دوست‌ خوب‌ و قابل‌ اعتما اطلاعاتي‌ را كه‌ با من‌ قسمت‌شده‌ با ديگران‌ قسمت‌ نكنم‌؟

«دوست‌ خوب‌ يك‌ شنونده‌ خوب‌ است‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-چهارم مهر - توسط mahla - 2013-11-23، 07:59
RE: فقط برای امروز-چهارم مهر - توسط NASIB - 2014-09-21، 11:15

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,297 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وسوم مهر mahla 4 3,104 2014-10-15، 04:14
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,788 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB