امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-شانزدهم آبان
 فقط برای امروز-شانزدهم آبان از کتاب اندیشه امروز
گاهي‌ تازه‌ واردين‌ به‌ برنامه‌ سوال‌ مي‌كنند: «تأثير برنامه‌ چگونه‌ است‌»؟  وپاسخي‌ كه‌اغلب‌ شنيده‌ مي‌شود اينست‌ «به‌ خوبي‌» و «تدريجاً».آيا من‌ بخاطر اين‌ پاسخ‌ها سپاسگزار هستم‌؟ اگر چه‌ در ابتدا بنظر مي‌رسيد كه‌ اين‌پاسخها زياد جدي‌ نباشند چرا كه‌ تمايل‌ دروني‌ من‌ بر آنست‌ كه‌ هر چيز را ناقص‌بدانم‌. گاهي‌ من‌ از اينكه‌ نواقص‌ خود را با افرادي‌ در گروه‌ درميان‌ گذاشته‌ام‌،هراسيده‌ام‌ و زماني‌ در جائيكه‌ احتياجي‌ نبوده‌ درباره‌ آنها صحبت‌ كرده‌ام‌ و گاهي‌بجاي‌ پرداختن‌ به‌ اشكالات‌ خود نواقص‌ ديگران‌ را مورد بررسي‌ قرار داده‌ و اغلب‌ ازمشكلات‌ روزمره‌ خودسخن‌ گفته‌ام‌ حقيقت‌ اينست‌ كه‌ هيچ‌ يك‌ از ما تمايلي‌ به‌ تهيه‌ترازنامه‌ اخلاقي‌ و سخن‌ گفتن‌ از اشكالات‌ شخصيتي‌ ندارد چرا كه‌ هيچگونه‌همخواني‌ با غرور ندارد. اماسرانجام‌ به‌ برنامه‌ ايمان‌ خواهيم‌ آورد. آيا من‌ از برنامه‌ درجهت‌ رشد روحاني‌ خود بهره‌ مي‌گيرم‌؟ خداوند مرا از مقايسه‌ كردن‌ نواقص‌ اخلاقي‌خود با ديگران‌ و بهتر يا بدتر دانستن‌ آنها و موجه‌ جلو دادن‌ آنها بر حذر داشته‌ است‌.آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ جوهر و سرشت‌ همه‌ ما در گروه‌ شبيه‌ يكديگر است‌ و مقايسه‌تطبيقي‌ نواقص‌ من‌ با ديگران‌ مرا در شناسايي‌ و تصحيح‌ آنها ياري‌ نخواهد داد؟آيا من‌ پذيرفته‌ام‌ كه‌ اشكالاتي‌ درمن‌ وجود دارد بهتر يا بدتر بودن‌ من‌ از ديگران‌موجب‌ رفع‌ آنها نمي‌ گردد؟
«بدبد است‌ حتي‌ اگر بهتر ا..... باشد».
 فقط برای امروز-شانزدهم آبان از کتاب اندیشه امروز
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-شانزدهم آبان از کتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-21، 10:45

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,433 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,350 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,531 2014-09-28، 01:55
  فقط برای امروز-بیست و هشتم آبان mahla 3 2,888 2014-09-28، 01:50
  فقط برای امروز-بیست و نهم آبان mahla 2 2,342 2014-09-28، 01:46