2014-08-23، 10:03
[font][font][font]دعای آرامش[/font]:{[/font] [/font][font][i]خداوندا ، آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر بدهم .[/font][/i][i][font]و شهامتی، که تغییر دهم آنچه را که میتوانم. [/font][/i][i][font]و دانشی را که تفاوت این دو را بدانم. [/font][font]} [/font][/i]به نظر میرسد کسی در درک دو بخش اول دعای آرامش مشکل نداشته باشد . اما منظور از {[font]دانشی عطا فرما که تفاوت این دو را بدانم[/font] } کمی [font]پیچیده[/font] است! در طول دوران بهبودی و پاکی ممکن است هر کس[font] برداشت[/font] متفاوتی از دعای آرامش داشته باشد! اما به طور کلی ما از خدا میخواهیم که در [font]تعیین[/font] مرز بین کارهای که مربوط به ما و خودش است به ما کمک کند!(از طریق گروه ، راهنما و کارکرد قدم یازده) به طور کلی هدف از خواندن دعای آرامش رسیدن به دو چیز است: [font]اول اینکه:[/font] وقتی من در افکار معتاد گونه ام غرقم و دارم با بیماریم به پیش میروم ( وسوسه دارم ) خواندن دعای آرامش این شانس را به من میدهد که دوباره افکارم را در جهت مثبت سازماندهی کنم . [font]دوم اینکه[/font]: خواندن دعای آرامش مرا از تاج و تخت خدایی پایین می آورد و تقریبا در جای خودم (جایگاه انسانی) قرارم میدهد! [font]دعای آرامش[/font] برای ما مثل یک نقشه و [font]پازل[/font] است! با کنار هم گذاشتن سه بخش دعای آرامش ما یک شکل واحد به دست می آوریم که میتوان آن را [font]بهبودی[/font] نامید! معنی [font]والاتر[/font] دعای آرامش به ما میگوید که هر یک از ما انسانها [font]مسئول[/font] کردار و رفتار خودمان هستیم و اگر هر کس سهم خود و وظیفه انسانیش را درست انجام بدهد در نهایت مثل تکه های پازل یک شکل با معنی را درست میکنیم همچنین به ما گوشزد میکند در زندگی و افکار دیگران [font]دخالت بی جا[/font] نکنیم . [font]دعای آرامش[/font] به من نشان میدهد که من یک انسان ناچیزم در میان میلیاردها انسان و موجودات دیگر ...محدوده کاریم را هم نشان میدهد. منظور از دانشی عطا فرما استفاده از[font]تجربیات گروه[/font] و راهنما و [font]مراقبه شخصی[/font] میتواند باشد. در حال حاضر خواندن و بکارگیری دعای آرامش موجب شده از [font]مسئولیت کاذبی[/font] که در اثر [font]خودمحوری[/font] هایم احساس میکردم [font]رها[/font] شوم و انرژی ام را صرف کارهایی بکنم که به من [font]مربوط[/font] است!همانطور که قبلا اشاره کردم در هر دوره ای از بهبودی [font]دعای آرامش[/font] میتواند معنی خاصی را [font]القا[/font] کند . به نظر من دعای آرامش میخواهد بگوید که اگر هر یک از ما،به [font]بهبودی [/font]و [font]ارتقاء روحانی[/font] خودمان توجه کنیم نه تنها[font] پاک[/font] خواهیم ماند بلکه این امکان وجود دارد که بتوانیم به پاک ماندن دیگران هم[font] کمک[/font] کنیم اما به [font]هیچ وجه[/font] حق نداریم پاکی و پایبندی اشخاص به[font]اصول روحانی[/font] را کنترل کنیم! (سنت یازدهم )دلیل اینکه ما از خدا میخواهیم این توانایی ها را به ما بدهد این است که ما بزرگترین [font]دشمن[/font]خودمان هستیم و فقط خداوند میتواند بدون قضاوت ما را [font]هدایت[/font] کند! ما حتی در مورد خودمان هم قضاوت [font]ناجوانمردانه[/font] می کنیم!
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!