امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11-قدم سوم چه احساسی را در شما بر می انگیزد؟(توضیح دهید)
وارد شدن به قدم سوم حال عجیبی در من ایجاد کرده است! با کارکردن دو قدم قبلی احساس میکردم سپری؟ که سالها با استفاده از غرور کاذب و دیگر نواقصم به دورم کشیده بودم الان افتاده و مثل یک آدم لخت و عریانی شده ام که هم خودم و هم دیگران میتوانند ، چهره واقعیم را ببینند! (چون فکر میکنم دیگر نمیتوانم از نواقصم برای استتار استفاده کنم و این موضوع مرا از مواجهه با خودم و دیگران میترساند!) از طرفی هم خوشحالم؟ چون فکر میکنم الان در مسیر درستی هستم و تصمیمی که قرار است در این قدم بگیرم ، خیلی مهم و حیاتی است. من در انجمن فهمیدم قبل از آمدن به گروه ، بدون اینکه بدانم سه قدم اول را کار کرده ام! ( و این همه تعقیر در من به وجود آمده ) الان دارم فکر میکنم وقتی با آگاهی و اراده ( با کمک نیروی برتر ) قدمها را کار میکنم ممکن است چه منافع سرشار معنوی و مادی نصیبم شود! ( آماده شدن برای ارتباط آگاهانه با نیروی برتر )...
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال یازدهم-قدم سوم - توسط GOMNAM - 2013-10-17، 08:56
RE: سوال یازدهم-قدم سوم - توسط mojtaba_s - 2013-11-21، 09:40
RE: 11-قدم سوم چه احساسی را در شما بر می انگیزد؟(توضیح دهید) - توسط GOMNAM - 2014-06-02، 05:34

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8-مفهوم دعای آرامش از نطر شما چیست؟(توضیح دهید) mehdiast 3 30,435 2014-06-02، 05:49
آخرین ارسال: GOMNAM
  9-آیا قدم های اول و دوم شما را برای قدم سوم آماده کرده اند؟(توضیح دهید) mehdiast 2 11,002 2013-11-21، 09:48
آخرین ارسال: mojtaba_s
  10-آیا احساس می کنید که حقیقتا تمایل دارید زندگی خود را به خدا بسپارید؟(توضیح دهید) mehdiast 2 10,440 2013-11-21، 09:46
آخرین ارسال: mojtaba_s

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان