امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7· آیا معتادان در حال بهبود دیگری ، می توانند به من کمک کنند تا راهی مناسب برای در

بیماری اعتیاد مجموعه ای از عجز ناتوانی و جهل نادانی است که وقتی وارد برنامه بهبودی شدم جهل نادانی از بین رفت و تبدیل به آگاهی روشن بینی شد .اما عجز ناتوانی نه ،
کمک یک معتاد به معتاد دیگر گرفتن تجربه عشق امید از همدیگر است . وقتی احساس کنم به کمک راهنما و دوستان بهبودی احتیاج ندارم . این یعنی اول گرفتاری . همیشه باید در حال کمک دادن ،وگرفتن کمک باشم چون عاجز و ناتوانم در برابر بیماری اعتیاد . حال این کمک می توانم گوش دادن به حرفهای یک تازه وارد باشد .و مشورت با راهنما ویا یک عضو قدیمی.
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 7· آیا معتادان در حال بهبود دیگری ، می توانند به من کمک کنند تا راهی مناسب برای در - توسط mohammad - 2014-04-10، 02:08

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  15· اخیراًچه فرصت هایی جهت رشد برای من بوجود آمده اند ؟ ار آنها چگونه بهره بردم ؟ mehdiast 4 8,065 2020-11-09، 02:34
آخرین ارسال: amirjavadi
  8· اصل روحانی تسلیم را چگونه می توان برای از سرراه خداوند کنار رفتن به کار بست ، ت mehdiast 4 15,762 2020-11-09، 02:29
  5· کارکرد قدمهای قبلی ، چگونه به من کمک کرد تا برای انجام قدم هفت آماده شوم ؟ mehdiast 4 11,966 2020-11-09، 02:26

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان