امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9 - آیا برآورد کرده‌اید چند سال است که به قماربازی و شرط بستن و ارتباط با دوستان اعتی
حدوداً 4ساله بودم که بازی را بلا تشتک و سپس تیله و دوز و دوک بازی شروع کردم و با برد و باخت تشتک که جای ؤتون بازی بود بازی را آغاز کردم . در اصل قمار مانند مواد مخدر افکار را تخدیر میکند و با هیجان بسیار بالایش مانند مواد مخدر ذوق و شوق و وابستگی و اعتیاد اثر خواهد گذاشت. از سن شش سالگی وارد کار و خیابان شدم و با کسب درآمد چند ریالی پس انداز میکردم نه برای احتیاجات واقعی بلکه فقط برای بازی قمار و از همان موقع فکر کردم من اگر دقیق باشم میتوانم همیشه برنده باشم و در واقع قمار هم برد دارد و هم باخت البته در موقع باختن انسان ارزشهایش را هم روی بساط می بازد بدون اینکه بداند آنها را باخته است. افکار یک بیمارقمارباز روی بردن تنظیم شده است و اگر ببازد سیستم مغزیش مختل شده و احمقانه رفتارخواهد کرد و در اینجاست که ممکن است چیزهایی را ببازد که برایش اهمیت خیلی بیش از ارزش مادی خواهد داشت.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 9 - آیا برآورد کرده‌اید چند سال است که به قماربازی و شرط بستن و ارتباط با دوستان اعتی - توسط شاپور الف - 2014-04-08، 02:56

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  8- آیا می‌توانستید در مواقع بخصوص به دوستان هم‌دوره‌ای با قاطعیت «نه» بگویید، اگر غیر mehdiast 2 1,813 2016-09-10، 07:05
آخرین ارسال: جمشید
  7- آیا بابت تامین هزینه‌ی شرط بستن و قماربازی دزدی هم کرده‌اید؟ mehdiast 2 1,344 2016-09-10، 06:54
  6- آیا به یاد دارید که پول شرط بستن و قمارتان را چگونه تهیه و برای کسب آن چه تلاشی می mehdiast 2 1,351 2016-09-10، 06:45
  4- آیا در شرط بستن و قماربازی بلوف و کلک از دیگران خورده‌اید، یا خودتان به دیگران زده mehdiast 2 1,540 2016-09-10، 06:38
  3- آیا روند و ادامه‌ی شرطبندی و قماربازی خود را به خاطر میآورید که بتوانید آنها را تش mehdiast 2 1,164 2016-09-10، 06:09

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان