2014-04-03، 03:19
21- آیا ميتوانيد ليست چيزهايي را كه ميخواهيد به خداوند بسپاريد را بنويسيد؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
21- آیا ميتوانيد ليست چيزهايي را كه ميخواهيد به خداوند بسپاريد را بنويسيد؟
|
2014-04-03، 03:19
21- آیا ميتوانيد ليست چيزهايي را كه ميخواهيد به خداوند بسپاريد را بنويسيد؟ .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: شاپور الف ، sadaf ، Rzh ، shakiba ، amirhosein
2014-04-15، 10:04
در ابتدا با شور و هیجانی که داشتم و احساس امنیتی که در هنگام کارکرد این قدم داشتم به خودم گفتم همه چیز را به او میسپارم و خودم هم مشغول زندگی خودم و این اصول را هم در زندگیم اجرا کرده و با خیال آسوده ادامه خواهم داد. اما با اتفاقتی که در زندگی فعلیم می افتاد متوجه شدم که نوع سپردن لفظی با سپردن حقیقی باهم تفاوت دارد مثلاً من آدم خشن و طالب خشونت بودم و بابت این عادتم خیلی صدمه خورده و زده بودم و من این عادت که به وابستگی دردناکی تبدیل شده بود را به خداوند سپردم و رد شدم، اما گاهی در اثر اتفاقی دوباره رفتارم خشونت آمیز میشد و بازهم دردسر ایجاد میکردم. وقتی با راهنمایم راجع به این مسئله حرف زدم گفت: معنی سپردن این است که دوباره آنرا بدست نگیری. مانند یک ذغال آتشین وقتی متوجه شدی که دستت را میسوزاند عاقلانه این است که آنرا دور بیاندازی و این خیلی مسخره میشود که دوباره آن ذغال آتشین را بدست بگیری و کار من این بود من درظاهر خیلی چیزها را به خدا سپرده بودم . اما در اثر اتفاقی دوباره آنرا پس گرفته و بعنوان ابزار استفاده میکردم و من سعی کردم با روش برنامه از ویژگی انسانی و فضیلتهایم بجای این عادتها و وابستگی و هموابستگی ها استفاده کنم و این یک تمرین است و تا اینکار انجام نشود نمیتوان ادعا کرد که همه یا مقداری از عادت و وابستگی و هموابستگی که بعنوان نواقص اخلاق است را به خدا سپرده ام. این قدم قدم تمرین کردن مکرر است و تا وقتی به هدف رفتارهای انسانی نرسیده باشیم ادامه دار است.
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، Rzh ، shakiba ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
27- ميتوانيد در مورد ميل و اراده شخصي (هواي نفس) كه باعث تباهي و بروز مشكلات در زندگ | mehdiast | 1 | 4,588 |
2014-04-15، 10:11 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
25- در حال حاضر درك شما از خداوند چيست؟ | mehdiast | 1 | 2,398 |
2014-04-15، 10:09 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
24- آيا خداوند را در زندگي خود كنار گذاشتهايد يا گذاشته بوديد؟ | mehdiast | 1 | 3,398 |
2014-04-15، 10:08 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
22- ميتوانيد اعمالي را كه پس گرفتهايد و خودتان آنرا انجام دادهايد و نتايج آنرا بن | mehdiast | 1 | 952 |
2014-04-15، 10:05 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
20- اكنون احساس و برداشت شما از اينكه اراده و زندگي شما توسط خداوند گردانده ميشود، چ | mehdiast | 1 | 994 |
2014-04-09، 11:48 آخرین ارسال: شاپور الف |