2014-04-03، 03:19
20- اكنون احساس و برداشت شما از اينكه اراده و زندگي شما توسط خداوند گردانده ميشود، چيست؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
20- اكنون احساس و برداشت شما از اينكه اراده و زندگي شما توسط خداوند گردانده ميشود، چ
|
2014-04-03، 03:19
20- اكنون احساس و برداشت شما از اينكه اراده و زندگي شما توسط خداوند گردانده ميشود، چيست؟ .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: sadaf ، Rzh ، shakiba ، amirhosein
2014-04-09، 11:48
رداشت مکن از اصول معنوی قدم سوم این است که من بیشترین انرژی خودم را در راه نادرست و افکار و رفتارهای نادرست تلف میکردم و همیشه کمبود انرژی داشتم و برای تامین انرژی مورد نیاز خودم مجبور بود از راه های نادرست مانند نیکوتین و حشیش و الکل و روابط نامشروح و مواد مخدر تامین کنم من اصلا باور نداشتم که میشود از طریق ارتباط با خالق خود نیرو و قدرت لازم را دریافت کرد و برای ترسهای خودم نیاز به مصرف مواد و الکل و نیکوتین نداشتم و یا برای حمایت دیگران به پای آنها می افتادم . افراد وابسته بدلیل ناآشنایی با خالق خود و ندانستن ارتباط درست و صادقانه مجبور هستند به سمت مسائل دنیوی و هموابستگی به افراد خودشان را مبتلای آنها کنند. افراد هموابسته و وابسته همیشه در ترسهای مبهم و آینده خودشان روزگارشان را در ترس و شبهای خود را در آشفتگی و استرس می گذرانند. اما قدم سوم به فرد وابسته نشان میدهد که موجودی دوستداشتنی و مهربانی است که اگر ما بخواهیم حاضر است به ما کمک کند و ما فقط سعی کنیم در چهارچوب وظایف خودمان تلاش کنیم و برای پیشبرد اهداف خودمان تلاش کنیم و بجای حیف و میل کردن انرژی خودمان در راه هایی که ارتباطی با ماندارند خود را معطل آنها نکنیم.
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، Rzh ، shakiba ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
27- ميتوانيد در مورد ميل و اراده شخصي (هواي نفس) كه باعث تباهي و بروز مشكلات در زندگ | mehdiast | 1 | 4,588 |
2014-04-15، 10:11 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
25- در حال حاضر درك شما از خداوند چيست؟ | mehdiast | 1 | 2,398 |
2014-04-15، 10:09 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
24- آيا خداوند را در زندگي خود كنار گذاشتهايد يا گذاشته بوديد؟ | mehdiast | 1 | 3,398 |
2014-04-15، 10:08 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
23- آيا ميدانيد وابستگي به شرطبندي و قماربازي و مشكلاتي كه در زندگيتان داشتهايد، | mehdiast | 1 | 958 |
2014-04-15، 10:06 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
21- آیا ميتوانيد ليست چيزهايي را كه ميخواهيد به خداوند بسپاريد را بنويسيد؟ | mehdiast | 1 | 1,117 |
2014-04-15، 10:04 آخرین ارسال: شاپور الف |