امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25) من چقدر زمان صرف اشتغالات فکری جنسی ام کرده ام؟ این زمانی که من صرف اعتیادم کرده

25) من چقدر زمان صرف اشتغالات فکری جنسی ام کرده ام؟ این زمانی که من صرف اعتیادم کرده ام چقدر بر روی قسمتهای دیگر زندگی ام تاثیر گذاشته است؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
ما ساعتهای زیاد و مفیدی از زندگیمان را میفروختیم و لحظه های کوتاه و گذرایی را که سرشار ازخسارتها و عوارضهای بعدی بود میخریدیم. افکار و افکار.. ما فقط گمان میکردیم که برای مسایل و رابطه های جنسیمان برنامه ریزی داشتیم، اما در واقع این شهوت و همان رابطه و لذتهای کوتاه و پوچ بود که برای عمر و زندگی ما برنامه هایی داشت. ما مثل انسانهای کوکی و رباتی شده بودیم که گمان میردیم اختیار و کنترل زندگی داریم اما هیچ کنترلی بر زندگی ما توسط خود ما وجود نداشت. برنامه ریز ما شهوت بود. حتی حق دخالت به خدا را هم نمیدادیم و یا به ندرت میدادیم. از عمر میفروختیم و نابودی و گم گشتگی میخریدیم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  21) آیا من کارهایی کرده ام که مرا متنفر و غرق در شرم می کرد؟ mehdiast 2 1,838 2016-04-19، 01:32
آخرین ارسال: خورشید
  17) من چه کاری انجام داده ام که نمی خواستم انجام دهم؟ من با چه کسانی معاشرت کرده ام ک mehdiast 2 1,785 2016-04-14، 12:24
  4) آیا تصویرسازی و خیالپردازی عاشقانه و جنسی، زمان زیادی از وقت مرا به خود اختصاص می mehdiast 2 2,670 2016-04-10، 12:08
  3) چه زمانی استمناء را کشف کردم؟ آیا استمناء برای من اجباری و مکرر شد؟ mehdiast 3 2,413 2016-04-09، 03:25
  1) اولین خاطره جنسی من چیست؟ آیا این رابطه جنسی اجباری ومنحرف بود؟ mehdiast 6 4,508 2016-04-09، 02:46

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان