2014-01-03، 01:00
2. چگونه اختيار خود را از دست داديد؟
|
2. چگونه اختيار خود را از دست داديد؟
|
2014-12-23، 09:45
من به مدت حدوداً سه سال به هر تخصصی که میشناختم و یا معرفی میکردند، مراجعه میکردم و آنها هم مرا وادار میکردند آزمایش خون و ادرار و مدفوع و حتی عکسبرداری ساده و رنگی و اسکن بگیرم. هرکدام با بُرد تخصصی خودشان مدتها من را معطل خودشان کردند و فقط هزینه بودکه پرداخت میکردم وداروهای مختلف ومسکن وروانگردانهای گوناگون میخوردم، هرروز عصبی تر ولاغرتر میشدم و هیچ نتیجه هم نگرفت. بقدری درد داشتم که خیلی کمتر به کار میرفتم و هرچه پس انداز داشتم را صرف این متخصصان کردم و هرروز خیلی ناامیدتر از روز قبل میشدم. خودم احساس میکردم که حتماً بیماری لاعلاج و سختی دارم که پزشکان به اینگونه با من رفتار میکنند. بقدری دچار بیچارگی شده بودم که هرکسی راه و روش درمانی سنتی و یا زیارت از اماکن زیارتی و داروهای سنتی و علفی و حتی سراغ دکتر نباتی ها میرفتم. احساس وجود بیماری سرطان به نوعی خودش را در وجودم اعلام حضور خود را نشان میداد و من هم در اثر ترس و استرس و افسردگی اختیاراتم رادر روابط خصوصی و اجتماعی و قابلیتها و وظایف ارتباط روحانی و معنوی خودم تحت تأثیر سرطان قرار داشتم و روز به روز اختیاراتم را بیشتر از قبل از دستم خارج شده بود و در اصل دچار آشفتگی در زندگیم شده بود...
سپاس شده توسط: sadaf
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
11. بيماري خودرا چگونه توجيه و قبول كرديد؟ | mehdiast | 1 | 782 |
2014-12-24، 01:03 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
6. آيا عدم اختيار و كنترل رفتاري، در گذشته و حال خودرا به خاطر ميآوريد؟ | mehdiast | 1 | 877 |
2014-12-23، 11:02 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
3. چگونه اختيار زندگي و ارادهي خودرا از دست داديد؟ | mehdiast | 1 | 694 |
2014-12-23، 09:47 آخرین ارسال: شاپور الف |