امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4) آيا بياد داريد اولين جا يا جاهايي که به آن وابسته شديد چه جـا‌ها‌ئي بوده است؟
4) آيا بياد داريد اولين جا يا جاهايي که به آن وابسته شديد چه جـا‌ها‌ئي بوده است؟
پاسخ
اولین وابستگیها طبیعی و بر اساس غرائز است ولی از وقتی که من باید این وابستگیها را تشخیص و در مقابل آنها می ایستادم فکر کنم از 7 سالگی به بعد بوده که می بایست پدر و مادر و مخصوصا پدرم مرا با آنها آشنا میکرد و راه استفاده از آنها در عین مستقل بودن از انها را به من می آموخت که این کار را درست و کامل انجام نداد. مثلا نباید اجازه می داد من صبحها بخوابم ولی مادرم با دلسوزی های بیجا و پدرم با اهمال کاری و ضروری ندانستن مبارزه با امیال را به من یاد ندادند. انها به من توانایی نخوابیدن کار را تا اخر پیش بردن و خسته نشدن و ... را آموزش ندادند.
از 14 سالگی به بعد که من هویتم شکل گرفت همواره سعی کردم در مقابل این میل و خواهش ایستادگی کنم ولی من ضعیف بودم و وسوسه شدید. ولی باز هم مسولیت آن کامل بر دوش من است و من پله پله سقوط کردم تا به اینجا رسیدم که همه از یک مرد 34 ساله توقع دارند کاملا بر خودش و امیالش مسلط باشد ولی من عاجزم من هنوز همان کودک 7 ساله هستم. از 14 سالگی هجوم وسوسه ها بسیار شدیدتر از قبل آن بود و من در طی دوره 7 تا 14 سالگی ساخته نشده بودم و حالا دیگر باید با زجر ساخته شوم ولی من از آن عاجزم
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
[bgcolor=#FFF0F5]به خيلي دلايل من وابستگي شديد به خانه داشتم ، حتي در زمان مدرسه به شدت گريه مي کردم و دوست نداشتم از خانه به مدرسه بروم و اين ناشي از وابستگي شديد من به محيط خانه داشت [/bgcolor]
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
من بیشتر به کوچه ها وبازی کردن با دوستانم تو کوچه ها دعوا کردن فوتبال بازی کردن  یک مدتی من به کوه رفتن با دوستانم وابسته شده بودیم و همیشه کوه میرفتیم یا کلوپ های شبانه با دوستان.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  24) آيا در مورد چيزي‌هايي كه بدان وابسته‌ايد حق انتخاب داريد؟ اگر داريد توضيح دهيد و mahla 2 2,518 2021-03-10، 11:13
آخرین ارسال: asghar6209694608
  14) چه وقت و کجا متوجه شديد که به چيزي وابستگي پيدا کرده‌ايد؟ mahla 5 5,132 2016-03-27، 01:25
آخرین ارسال: خورشید
  19) مفهوم اجبار در رفتاري كه به آن وابسته‌ايد، براي شما چيست؟ آيا رفتارهاي شما هميشه mahla 2 3,019 2015-01-03، 12:37
آخرین ارسال: ARSAM
  10) اولين احساسي را که مي‌توانيد به ‌عنوان احساس غالب و حاکم بر احساسات ديگر خود بياد mahla 4 2,609 2014-12-30، 12:56
آخرین ارسال: Rzh
  7) آيا اولين الگوي فکري را که به آن وابستگي پيـدا کرديد بيـاد داريد؟ mahla 3 2,680 2014-12-29، 02:56
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: