امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12- باور، اعتقاد، اعتماد و ايمان براي شما چه معني و برداشتي دارند؟

12- باور، اعتقاد، اعتماد و ايمان براي شما چه معني و برداشتي دارند؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
در گذشته یک حرف ساده بود برای من که از آن چند منظور داشتم، اول میخواستم شر عده ای را از سرم دور کنم و خودم را مدعی ایمان میکردم و اجازه نمیدادم کسی من را تفتیش عقاید کند، کسی که ایمان داشت اجازه نمیداد ازش سوئاستفاده کنند و من مدعی ایمان بودم بدون اینکه بدانم ایمان چیست و من پیش همه میگفتم ایمان دارم و جمله ایمان را زیاد بکار میبردم. با ورود به برنامه متوجه شدم که مشکل من نبودن و خلاً ایمان است و من سعی میکردم برای بدست آوردن و رسیدن به ایمان تلاش کنم و تازه فهمیدم من باید در ابتدا باورهایم را بیشتر کنم و اعتقاداتم را پرورش بدهم و سپس به اعتمادم به خدا را تمرین کنم سپس اگر سعادتی برایم پیش بیاید به ایمان برسم. یعنی همه چیز در خدا باشد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  24- آيا به ياد داريد اعمال تكراري براي رهايي و يا براي اعمال معتادگونه‌ي خودتان انجام mehdiast 1 1,337 2014-04-08، 04:26
آخرین ارسال: شاپور الف
  22- آيا اعتراف کردن به اين‌كه سلامتي عقل نداريد، براي‌تان مشكل است، میدانید دلیل آن چ mehdiast 1 1,434 2014-04-08، 04:24
  13- براي شما سلامتي عقل يعني چه؟ mehdiast 1 1,484 2014-04-08، 04:14
  9- آيا شما اعتقاد مذهبي داريد و يا در گذشته داشتيد؟ mehdiast 1 1,111 2014-04-08، 04:08
  3- آيا شما همیشه باور داشتيد كه مي‌توانيد تمام مشكلات خود را رفع و مسائل را کنید و آن mehdiast 1 1,130 2014-04-08، 04:01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان