امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4) آیا تصویرسازی و خیالپردازی عاشقانه و جنسی، زمان زیادی از وقت مرا به خود اختصاص می

4) آیا تصویرسازی و خیالپردازی عاشقانه و جنسی، زمان زیادی از وقت مرا به خود اختصاص می داد؟

.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ
خیالپردازی جنسی وعاشقانه در ضمیر ناخودآگاه ما شکل می گیردرویای رابطه جنسی و میل به نزدیکی، برخواسته از حالات درونی ماست، بطوری که گاهی آنقدر فکر و ذهن ما درگیر می کند که خود سبب مشکلات درونی و روحی می شودموجب استرس و پریشانی و نهایتاً احساس حقارت و بی ارزشگی در شخص خواهد شدوساعت های زیادی از روزرا درگیراین تصویرها ورابطه ها انجام میدهیم وهمه وقت های مارا پر خواهد کردوبه باقی کارهای زندگی نمی توانیم رسیدگی بکنم.
پاسخ
لذت زیادی از خیال پردازی می بردم. اکثرا غرق در تصورات بودم. هر کاری که در واقعیت نمی شد ، در خیالاتم انجام می دادم. خاطرات جاهایی که نتوانسته بودم در واقعیت شهوترانی کنم مثل خوره آزارم می داد و عذاب می کشیدم که چرا فلان جا فلان رابطه را برقرار نکردم. بعد توی ذهنم آن کار را آنطور که می خواستم ردیف می کردم و تسکین می یافتم. هر حرفی یا تصویری یا خاطره ای دوباره داغ مرا تازه می کرد و باز یادم می آمد که چه روابطی را از دست داده ام و احساس بدی نسبت به خودم پیدا می کردم. احساس محرومیت و بی عرضگی ميومد سراغم. و باز به مسکنم پناه می بردم: خیال پردازی.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  14) آیا من زمانهای طولانی پوچی را با تصاویر سکسی، رمان عاشقانه ویا رابطه ام در آن زما mehdiast 2 3,950 2016-04-13، 12:38
آخرین ارسال: خورشید
  1) اولین خاطره جنسی من چیست؟ آیا این رابطه جنسی اجباری ومنحرف بود؟ mehdiast 6 4,509 2016-04-09، 02:46
آخرین ارسال: خورشید
  34) ایا من یا شریک جنسی ام دچار بارداری از پیش تعیین نشده شده ایم؟ ایا من بابت این ک mehdiast 1 1,725 2015-01-31، 03:44
آخرین ارسال: ARSAM
  16) آیا من با اشخاصی که هیچ وجهه تشابهی و یا کسانی که دوست نداشتم رابطه جنسی داشته ام mehdiast 1 1,245 2015-01-14، 03:55
  25) من چقدر زمان صرف اشتغالات فکری جنسی ام کرده ام؟ این زمانی که من صرف اعتیادم کرده mehdiast 1 1,321 2015-01-14، 03:43

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان