موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
2013-10-17، 11:25
(آخرین ویرایش: 2014-01-05، 08:56 ، توسط mehdiast.)
لیست چیزهایی را که نمی خواهید به خدا بسپارید بنویسید؟
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
براي سپردن به خداوند ما سهمي داريم وهرچيز كه تمايل براي انجام سهم كوچك خود را نداشته باشيم مفهومش اين است كه آن چيز را نمي توانم يانمي خواهيم به خدا بسپارم.اصل نهفته در قدم سوم تمايل سپردن،اعتماد وايمان است كه همهء اينها نياز به سعي وتلاش وجنب جوش دارد ما از چيزهاي خيلي كوچك شروع به تمرين مي كنيم تا به عنوان نهالي كوچك اين اصلهاي معنوي به رشت وثمر بنشيند.اولين حركت ما آغاز اين اصلها با كاركردن بر روي قدم چهارم شروع مي شود ونشانه آن است كه ما زندگي خود را به مراقبت خداوند گذاشته ايم وحاضر شده ايم تا او مراقب ومواظب تمام احوالات ما باشد.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
من هنوز برای سپردن بعضی چیزها ترس دارم-من یادم میرود خدایی دارم که نیازهای مرا یراورده میکند-در مورد مسایل مالی من یادم میرود که خداوند حتی روزی حشرات و پرندگان را میدخد اما من برای مسایل مالی غصه میخورم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 513
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
12
بیشترین چیز مسایل مالیست و الباقی موارد را به خداوند سپردم
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
ترس واحساسات منفی برای سپردن وبرای اعتماد کردن مانع ایجاد می کند. من نمی توانم چیزی را بهتر از خداوند مراقبت کنم من قدرت کنترل و عاقبت اندیشی ومراقبت ندارم ولی می توانم سهم خودم را انجام دهم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts