2014-01-03، 12:55
13. آيا رفتار ديگران روي شما تأثير منفي ميگذارد؟
|
|
2014-01-03، 12:55
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، sadaf
2014-12-24، 09:45
بله حساسیت هایم چنان بالارفته بود که اگر میدیدم دونفر با هم پچ پچ میکنند، حتماً راجع به من و بیماری سرطان من بود. من بغیر از همسرم به کسی نگفته بودم که این بیماری رو دارم. اما احساس میکردم به کسی و کسانی گفته است و از همان موقع رفتار با او بشدت بد و متخاصمانه شد و چندین بار بنابر بهانه های مختلف او را کتک زدم. بسیار حساس و توهمی شده بودم ازطرفی هم تریاک میخوردم وقرص متادون وانواع قرصهای روانگردان مسکنهای دیگر و قرص خواب به تعداد 70 عدد لورازپام را یکباره میخوردم و چون این قرصها از نوع آمفتامین هستند دچار توهم میشدم. حساسیت من به همه بود و در نهایت هیچ فرقی نداشت که کسی پچ پچ کند و یادرگوشی حرف بزند. درهرصورت من بخاطر فشار درد و رنج و فشارهای وارده با همه درگیر میشدم. من نیاز به ترحم نداشتم و شکل ظاهر من واقعاً رقت انگیز بود و هرکسی نگاه میکرد، فوراً یک معتادرا درنظرش تداعی میکرد وباکینه ونفرت ویادلسوزانه نگاهم میکردند و من هم با واکنش به حالت پرخاشگرانه و کینه و نفرت نگاهشان میکردم...
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، sadaf ، Atlas
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
16. آيا ميتوانيد به راحتي به ديگران نه بگوييد، يا رو در بايستي داريد؟ | mehdiast | 1 | 789 |
2014-12-24، 10:51 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
15. آيا دوست داريد ديگران دست از سرتان بردارند و يا با شما همدردي كنند؟ | mehdiast | 1 | 776 |
2014-12-24، 10:36 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
14. آيا بيماري خودرا از ديگران ميپوشانيد و يا بدون ترس از آن حرف ميزنيد؟ | mehdiast | 1 | 785 |
2014-12-24، 10:05 آخرین ارسال: شاپور الف |