![]() |
|
خصوصیات انسان های موفق - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن هم وابستگان گمنام CODA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: نشریات و مطالب مربوط به وابستگان (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=321) +--- موضوع: خصوصیات انسان های موفق (/showthread.php?tid=6719) |
خصوصیات انسان های موفق - Atlas - 2015-02-08 [bgcolor=#FF0000]خود آگاهی مثبت یا خودشناسی[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]افراد موفق كسانی هستند كه از یك خودآگاهی واقعی برخوردارند. آنها در برابر پیش آمدهای ناگوار، [/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]نیازی به داروهای آرام بخش ندارند . آنها خود را به خوبی با مسائل و مشكلات زندگی تطبیق می دهند.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]افراد موفق خود را می شناسند و می دانند كه هستند ، چه عقیده ای دارند و [/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]چه نقشی در زندگی ایفا می كنند و استعداد آنها چقدر است.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]ما نیز می توانیم شخص موفقی شویم در صورتی كه:[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]- 1چشم خود را به امكانات و راه كارهای موجود باز كنیم .[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]2 - در تغییر وضع زندگی كنونی خود به نیروی كم نظیر باطنی خود متكی باشیم .[/bgcolor] [bgcolor=#FFFF00] افراد موفق در «حال» زندگی می كنند[/bgcolor] RE: خصوصیات انسان های موفق - Atlas - 2015-02-08 [bgcolor=#FF0000]عزت نفس[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]«من خودم را دوست دارم و به آنچه كه از پدر و مادرم به من رسیده و[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]در سرشت من به ودیعه گذارده شده ارج می نهم». این گفته ها نظر یك فرد موفق است.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]این گفته ها كلید اتكا به نفس در شخص است. شما می توانید[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]از همین امروز از عزت نفس بیشتری برخوردار باشید به شرط این که :[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ همیشه در زندگی آراسته باشید .[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ در هر مكالمه تلفنی یا اولین ملاقات ابتدا نام خود را بر زبان آورده و خود را معرفی كنید.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]با ارج نهادن به نام خود ، عادت می كنید برای خود ارزش قائل شوید.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]3- هنگامی كه فردی از شما تقدیر می كند با كلمه ساده و مؤدبانه «متشكرم» جواب دهید.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ هنگام شركت در سخنرانی و كنفرانس ها در جلوترین صف بنشینید و [/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]در صورت امكان بحث كوچكی در جلسه داشته باشید .[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ افراشته و مقتدرانه با حالت آرام و گام های بلند راه بروید،[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]ثابت شده افرادی كه چنین راه می روند به خود اعتماد دارند.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ با زبان مثبت و دلگرم كننده صحبت كنید و همواره لبخندی بر لبان داشته باشید.[/bgcolor] RE: خصوصیات انسان های موفق - Atlas - 2015-02-08
[bgcolor=#FF8C00]كنترل خود و قبول مسئولیت[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0]افراد موفق بر این باورند كه خود آنها قادر به كنترل و جلوگیری ازحوادث زندگی بوده و هستند. ما هم از همین امروز برای تقویت حس قبول مسئولیت و كنترل خود وارد عمل می شویم به شرط این كه :[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ آشكارا و شرافتمندانه مسئولیت وضع كنونی خود را به گردن گیریم .[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]2- هر روزه در هر كاری این شعار مثبت را با خود داشته باشیم : [/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]«پاداش هایی كه من در زندگی دریافت می كنم دلیل خدماتی است كه انجام می دهم».[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]3- یك برنامه زمانی منظم برای كارهایتان در نظر بگیرید و كار امروز را به فردا واگذار نكنید.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]?ـ لحظه بیداری خود را نیم ساعت جلو بكشید و این نیم ساعت را به این سؤال پاسخ دهید كه [/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]«چگونه وقت خودم را امروز برای انجام كارهای مهم تقسیم نمایم ».[/bgcolor] RE: خصوصیات انسان های موفق - Atlas - 2015-02-08 [bgcolor=#B22222]خود انتظاری مثبت ( انتظار پیش آمدهای خوب برای خود )[/bgcolor]
[bgcolor=#f0fff0]ما معمولاً آنچه را كه انتظار داریم به دست می آوریم .[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]بهترین نشانه بارز و چشمگیر یك فرد موفق، خود انتظاری مثبت او است [/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]كه در وی ایجاد یك خوشبینی كامل را می كند. پس از همین امروز برای خود انتظاری مثبت بیشتری وارد عمل شویم[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]به شرط این كه :[/bgcolor][bgcolor=#f0fff0]?ـ از صبح تا شام با خود از مسائل و مطالب مثبت صحبت كنید و سعی كنید همیشه سازنده و سودمند باشید.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]?ـ به مشكلات به عنوان فرصتی برای كسب تجربه، به كار گرفتن خلاقیت و مهارت هایتان نگاه كنید.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]?ـ به سلامت خودتان توجه كامل داشته باشید و از استراحت كردن لذت ببرید. ورزش را فراموش نكنید.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]?ـ مكالمات روزمره شما نشان دهنده هیجانات درونی و سلامت شماست. [/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]پس همیشه صحبت های دلچسب و تقویت كننده روحی به خود و دیگران بگویید.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]?ـ با افراد خوشبین و موفق معاشرت داشته باشید.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]?ـ با شادی و خوشحالی از خواب برخیزید، در حمام آواز بخوانید، [/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]صبحانه را با فرد خوشبین و با نشاط صرف كنید. گاهی به موسیقی های شاد گوش كنید.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0]كتاب ها و مقالات آموزنده و الهام بخش را مطالعه كنید[/bgcolor] RE: خصوصیات انسان های موفق - Atlas - 2015-02-08 [bgcolor=#FFD700]وسعت نظر مثبت یا بلند نظری[/bgcolor]
[bgcolor=#DDA0DD]افراد موفق در «حال» زندگی می كنند . آنها از تجارب گذشته پند می گیرند و [/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]از خاطرات خوش آن لذت می برند. [/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]افراد موفق هدف هایی را برای آینده قابل پیش بینی خود در نظر می گیرند كه [/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]موجب فعالیت روزانه آنها می گردد. افراد موفق «مرگ» را آخرین مرحله زندگی نمی دانند. [/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]ما نیز می توانیم وسعت نظر داشته باشیم[/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]به شرط این كه :[/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]?ـ از دیگران مانند برادران و خواهران خود مراقبت كنیم.[/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]?ـ برای همسر یا آن كسی كه دوست داریم ارزش قائل شویم و با جمله «من تو را دوست دارم » او را دلگرم كنیم.[/bgcolor] [bgcolor=#DDA0DD]?ـ به اشخاصی كه نیاز دارند و منبع درآمدی ندارند كمك مالی بكنیم.[/bgcolor] |