اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
دعوا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: سرگرمی و شنیدنی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: دنیای اس ام اس (پیامک) SMS (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=269) +---- انجمن: بامزه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=274) +---- موضوع: دعوا (/showthread.php?tid=2106) صفحهها:
1
2
|
دعوا - sadaf - 2013-11-23 ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺎ ﮐﻪ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﭘﺪﺭﻩ ﺩﻋﻮﺍﺷﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺧﺴﺘﻢ … ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺩﻋﻮﺍ ﻧﮑﻨﯿﺪ !!! ﺑﻌﺪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻩ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻣﯿﺸﻦ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ … ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻤﺶ ﺩﺭﻭﻏﻪ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﻭﺳﻂ ﯾﻪ ﮐﺘﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﺮﺩﻭﺷﻮﻥ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﮐﻪ ﺗﺎ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ |: ![]() RE: دعوا - NASIB - 2013-11-25 این لطیفه . زنی ، بچه به بغل سوار اتوبوس شد. راننده اتوبوس گفت : بچه ی شما زشت ترین بچه ای است که در عمر دیده ام. به زن خیلی برمی خورد. زن به مسافری که در کنار او نشسته است می گوید : ” شنیدید ، راننده چه توهینی به من کرد؟ ” مسافر می گوید : ” این میمون رو بده به من ، برو پیش رئیس اتوبوسرانی ازش شکایت کن. “ RE: دعوا - sadaf - 2013-11-26 اگه مخفف facebook میشه fb پس مخفف Wechat هم میشه WC :| من چشمم به دوربین مداربسته های مغازه ها می افته ناخوداگاه حرکاتم مشکوک میشه ! یه نصیحت : همیشه مراقب جفتک اونایی که خر فرضشون می کردی ، باش ! انقد یه آهنگی رو گوش میدم که یه بدبختیم از یادم بره بعدن اون آهنگ رو که گوش میدم دوباره یاد بدبختیم میفتم ! من هروقت خیلی خوشحال میشم وسطش یکم فک میکنم ببینم کجای کار میلنگه که من انقدر خوشحالم اصولا باید یه ضدحالی باشه توش نمیشه همینجوری که ! ![]() ![]() RE: دعوا - NASIB - 2013-11-26 دختره زنگ زده قطعی اینترنت. آقا ببخشین اینترنت ما قطع شده، تو سایت نمیره!! مامور پاسخگوئی: کدوم چراغتون روشنه؟ کدوم خاموش؟ دختره: چراغای حال و پذیرائی روشنه! چراغای حموم و توالت خاموش! RE: دعوا - sadaf - 2013-11-27 ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﯽ ﺁﯾﻔﻮﻥ ﺩﺍﺭﻩ؟ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻣﯿﺎﯾﻦ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ؟ ﻣﻦ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺳﻌﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ، ﻧﻤﯿﺸﻪ! ﻫﻤﺶ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻪ!!! ![]() [color=#006400]ديشب داشتم فوتبال رو از کانال عربی می دیدم... گزارشگر هر جمله ای میگفت , مادربزرگم میگفت آمین !!![ ![]() RE: دعوا - NASIB - 2013-11-28 من و برادرم سرما نمی خوریم اصلا .... مامانم میگه برای اینکه وقتی بچه بودین ..... از حموم که می اومدین .. میذاشتمتون جلو پنکه خشک بشین حالا بدنتون مقاوم شده ! RE: دعوا - sadaf - 2013-11-30 به مجرد خونه اجاره نمیدن به مجرد مسکن مهر نمیفروشن به مجرد وام ازدواج نمیدن یه دفه به مجرد زن هم ندید هم خیال خودتونو راحت کنید هم خیال ما ! هر وقت یکی یه جوک خیلی بیمزه براتون تعریف کرد الکی بلند بلند بخندین وگرنه فکر میکنه متوجه نشدین جوکشو تکرار میکنه و بیشتر حالتونو بهم میزنه ! انسان کلاً موجودیه که وقتی خرش از پل بگذره همه چی یادش میره اونی هم که اینو قبول نداره خرش هنوز روی پله ! ![]() مزدور چیست؟ نوعی موز هست که در مناطق دور یافت میشود ! ![]() RE: دعوا - abbas - 2013-12-02 روباهی به زاغی گفت : چه دمی ، چه سری ، عجب پایی ! زاغ عصبانی شد و گفت : بیتربیت ! خجالت بکش . اون موقع من کلاس اول بودم. حالا شوهر دارم
RE: دعوا - abbas - 2013-12-02 مردی در سالن بدن سازی از مربی خود میپرسد:
با کدام دستگاه کار کنم؟ میخواهم آن دختر زیبا را تحت تاثیر قرار بدهم مربی گفت : از دستگاه خودپرد از بیرون سالن استفاده کن ! RE: دعوا - NASIB - 2013-12-06 یکی از غذاخوری های بین راه بر سر در ورودی با خط درشت نوشته بود: شما در این مکان غذا میل بفرمایید، ما پول آن را از نوه شما دریافت خواهیم کرد ! راننده ای با خواندن این تابلو اتومبیلش را فوراً پارک کرد و وارد شد و ناهار مفصلی سفارش داد و نوش... جان کرد. ... بعد از خوردن غذا سرش را پایین انداخت که بیرون برود، ولی دید.... که خدمتگزار با صورتحسابی بلند بالا جلویش سبز شده است. با تعجب گفت: مگر شما ننوشته اید که پول غذا را از نوه من خواهید گرفت؟! خدمتگزار با لبخند جواب داد: چرا قربان، ما پول غذای امروز شما را از نوه تان خواهیم گرفت، ولی این صورتحساب مال مرحوم پدربزرگ شماست !!!!! |