![]() |
|
دعای آرامش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: دعای آرامش (/showthread.php?tid=2) |
RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-01-21 هر شب مي خوانم :
من انساني هستم اميدوار و خوش بين هيچ كينه و بخلي نسبت به هيچ كس ندارم ترس و تشويش و ترديد را از خود دور مي سازم و جاي آن را اميد و اعتماد به نفس مي نشانم و زندگي خود را به دستان توانا و پر مهر خداوند مي سپارم RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-02-04 RE: دعای آرامش - mehdiast - 2015-03-19 .
خداوندا:
یاریم ده تا بتوانم زندگی آرام و توام با آرامش را برای خود و نزدیکانم رقم بزنم
کمک کن
تا هیچگاه به مال و آبروی دیگران خسارتی نزنم
تا واسطه ایی شود برای اینکه نتوانم خودم را دوست بدارم
و روز افزون رفتارم منفی تر شود
آمین
.
RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-03-24 [bgcolor=#00FF00]خداوندااا[/bgcolor]
[bgcolor=#F0FFF0]اگر می آزمایی، توان تحمل و صبر مرا زیاد کن[/bgcolor] [bgcolor=#F0FFF0]اگر می آموزی، ادراکم را وسعت بده[/bgcolor] [bgcolor=#F0FFF0]اگر می بخشایی ، ظرفیتم را افزایش بده[/bgcolor] [bgcolor=#F0FFF0]اگر می ستانی ، گوهر کمالم را ارزونی کن[/bgcolor] [bgcolor=#F0FFF0]اگر می رهانی......[/bgcolor] [bgcolor=#00FF00]خدایااا[/bgcolor] [bgcolor=#F0FFF0]حتی لحظه ای مرا به حال خود رها مکن که نیاز[/bgcolor] [bgcolor=#F0FFF0]نیازمندان را تنها تو پاسخگویی که بی نیاز از هر نیازی.[/bgcolor] RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-04-08 یارب:
موجودیت تو در راه عشق و اعتماد به نفس است از موجودیتت در ما جاری کن وبه ما بیاموز تا از این پس تجلیگر حضور تو باشیم RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-04-20 پروردگارا پناهم باش تا مظلوم روزگار نباشم ! رهایم نکن تا اسیر دست روزگار نگردم ! یاورم باش تا محتاج روزگار نباشم ! بال و پرم باش تا که مصلوب این روزگار نگردم ! همدمم باش تا که تنهای روزگار نباشم ! کنارم بمان تا که بی کس روزگار نگردم ! مهربانم بمان تا به دنبال روزگار نامهربان نباشم ! عاشقم بمان تا عاشق این روزگار پست و بی حیا نگردم ! و خدایم باش تا بنده این روزگار نباشم ! RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-04-25
[bgcolor=#FAEBD7]ما باید طبیعت را به چشم مادرمان بنگریم و با آرامش خودمان را به او تسلیم کنیم تا بتوانیم
خیلی راحت احساس کنیم که به جهان باز می گردیم همانطور که همه موجودات دیگر باز می گردند.[/bgcolor] [bgcolor=#FAEBD7]همه ما در حقیقت جزء جدایی ناپذیر این کلیم. طغیان عبث است، ما باید خودمان را به این جریان بزرگ واگذاریم . [/bgcolor] RE: دعای آرامش - داود - 2015-04-25 خداوندا... درک اصول روحانی نهفته در دعای آرامش را نصیب خود و همدردانم بگردان... پذیرش,فروتنی,تمایل,صداقت,روشن بینی. RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-04-27 [bgcolor=#f0fff0]خدای قادر من ،
اکنون به لطف بی کرانت، همه چیز وهمه کس توانگرم می سازد.[/bgcolor] [bgcolor=#f0fff0] [/bgcolor][bgcolor=#f0fff0]وباور دارم قدرت بی پایان تو ودست مهر رو یاریت به همراه لطف سرشارتاز بهترین ورضایت بخش ترین راهها در همه مسائل زندگی به یاری ام می شتابد.[/bgcolor] RE: دعای آرامش - Atlas - 2015-05-01
[bgcolor=#ffffff]لحظات[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]شاد،[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] ستایش [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]خداوند.[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]لحظات[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] سخت، در[/bgcolor][bgcolor=#ffffff] جستجوی[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]خدا.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]لحظات[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] آرام، [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]عبادت[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]خدا.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]لحظات[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] ناراحتی، [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]اعتماد[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] به [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]خدا.[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFFF]هر[/bgcolor][bgcolor=#ffffff] لحظه[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]، [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]تشکر[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF] از [/bgcolor][bgcolor=#ffffff]خدا.[/bgcolor] |